Cele mai bune autoturisme second hand

By | November 11, 2019

Cele mai bune masini second handSa detii un autoturism in zilele noastre este o necesitate. Cei mai multi dintre romani, care au nevoie de o masina noua, isi vor indrepta atentia spre autoturisme second hand, pe care le vor putea cumpara chiar si de la casele de amanet autoturisme Bucuresti.

Masinile second hand, la fel ca si masinile noi pot fi scumpe, de la cele mai renumite branduri auto de pe piata, dar si ieftine, de la producatori precum Opel, Skoda, etc. In urmatoarele randuri vom vedea care sunt cele mai bune masini second hand in clipa de fata.

Lexus IS berline

Lexus IS a fost intotdeauna o optiune „alternativa” pentru trio-ul executiv compact stabilit al BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes Clasa C. Cu toate acestea, cei care intorc spatele germanilor in favoarea Japoniei tind sa fie foarte multumiti de alegerea lor, iar Lexus se bucura de loialitatea clientilor. Aceasta este insa o masina pentru care cei care isi doresc sa o cumpere, vor cheltui o suma mare de bani, iar intretinerea nu va fi tocmai ieftina.

BMW Seria 4 hatchback Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe este o versiune mai usoara cu patru usi a Seriei 3 sau o versiune mai practica a cupei Seria 4 si vine cu toate echipamentele pe care le asteptati de la un BMW de dimensiuni medii. Va veti bucura de scaune fata incalzite, pornire fara cheie, control de croaziera cu functie de frana, stergatoare automate, nav sat si senzori de parcare fata si spate, printre alte dotari de lux.

Acestea sunt doua exemple de masini second hand de lux spre care cumparatorii isi pot indrepta atentia. De-asemenea, cei care detin astfel de masini si intentioneaza sa le vanda cat mai repede, isi pot indrepta atentia spre casele de amanet autoturisme Bucuresti, care cumpara si masini de lux, nu doar masini ieftine.

Kia Cee’d hatchback

Kia Cee’d este un hatchback excelent pentru familie, care este linistit competent in aproape toate domeniile. Este spatioasa, se simte bine construita si, este una dintre cele mai bune masini de condus din clasa sa. O astfel de masina cu doar 3-4 ani vechime poate reprezenta cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc o masina de oras, ieftina si usor de intretinut.

Cei care insa detin deja o asemenea masina si isi doresc sa o vanda pentru a cumpara o masina si mai noua, pot trece pe la o casa de amanet auto pentru a-si vinde masina. Casele de amanet cumpara orice masina in stare buna de functionare si care este cautata pe piata, pentru ca mai apoi sa le scoata la vanzare.

Ford Focus hatchback

Ford Focus este o masina ideala pentru cei care isi doresc o masina de oras, cu un consum mic de carburant si usor de intretinut. Atat motoarele de 1.5 litri diesel cat si cele pe benzina EcoBoost turbo pot reprezenta alegeri ideale. Cei care isi doresc o asemenea masina, pot incepe cautarile de la casele de amanet autoturisme Bucuresti, care cumpara si vand mai departe tot felul de masini, atat scumpe cat si ieftine.

La casele de amanet auto, toti cumparatorii isi pot gasi masina ideala, la un pret atractiv. Casele de amanet, ofera toate documentele necesare inmatricularii, in comparatie cu samsarii auto de exemplu. Deci, cine vrea o masina second hand de calitate, o poate alege de la o casa de amanet.

Be Sociable, Share!

  One thought on “Cele mai bune autoturisme second hand

  1. Dani Pintilie

   Chiar ma gandesc sa imi cumpar o masina si cred ca cea mai mare prostie pe care o poti face este sa iti iei una noua. Mai toate electronicele mi le cumpar de la amanet, nu am avut probleme pana acum. Acolo se vand de la telefoane si gadgeturi pana la laptopuri si toate sunt bune, de la oameni care le-au amanetat si nu le-au mai ridica inapoi. Si sunt ok, verificate 🙂 mereu am avut noroc sa dau peste telefoane aproape noi la preturi de nu ai crede..

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.