Cele mai bune pixuri pensule pentru desen si caligrafie

By | March 17, 2022

Cele mai bune pixuri pensule pentru desen si caligrafiePentru artistii carora le place sa lucreze cu cerneala, exista multe tipuri de pixuri de incercat, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje.

In timp ce pixurile tehnice precum Micron Pigmas va pot ajuta sa creati linii consistente care sunt ideale pentru ilustratii detaliate, pixurile cu pensula precum carioca brush pen STABILO au propriile lor calitati unice care le fac un instrument obligatoriu pentru ilustratori, desenatori si artisti de caligrafie.

Dupa cum sugereaza si numele, pixurile tip pensula au un varf asemanator unei pensule din nailon sau peri naturali in loc de un varf de metal. Asadar, la fel ca pensulele folosite in pictura si caligrafie, aceste ustensile vor functiona cu diferite niveluri de flexibilitate, producand linii groase si subtiri in functie de unghiul si presiunea folosita. Acest instrument de linie expresiva este atractiv pentru scrierea cursiva si desen.

Desi pixurile cu pensula nu sunt la fel de usor de utilizat ca pixurile cu bila, vei descoperi ca, cu putina practica si experimentare, pot deveni unul dintre instrumentele tale preferate. Aici am stabilit cele mai bune pixuri cu pensule de pe piata.

Descoperiti selectia noastra de mai jos.

Vrei sa incerci pixurile cu pensula? Iata selectia noastra dintre cele mai bune de pe piata

 • Pentel Pentel Pocket brush (cu 2 rezerve)

Pixul Pentel Pocket Brush este favoritul designerilor pentru un motiv. Dimensiunea sa mica nu numai ca il face mai usor de transportat, ci si mai usor de tinut in mana, permitand artistului sa creeze mai mult controlat graficul in linie. Este o alegere buna pentru incepatorii pixului cu pensula.

 • Carioca STABILO Brush

Varful flexibil al pensulei este ideal pentru crearea mai multor tipuri de scris. La presiune scazuta, aduce linii subtiri pe hartie, la presiune ridicata liniile devin groase. Impresioneaza cu o gama larga de culori stralucitoare. Cu cerneala pe baza de apa, poti crea in mod magic acuarela proaspata si efecte de amestecare pe hartie.

 • Pix kuretake brush (cu 3 rezerve)

Conceput in Japonia, Pen-ul Kuretake Brush este un instrument elegant inspirat de pensulele de caligrafie traditionale. Are peri de nailon ultra-fini care produc miscari fine si controlate si vine cu trei cartuse de cerneala suplimentare.

 • Pen zebra fude brush (super fin)

Acest instrument este o alegere ideala pentru artistii care doresc o linie mai precisa a stiloului cu pensula. Creionul Zebra Fude Brush dispune de un varf ultrafin care este atat mic, cat si flexibil, permitand utilizatorului sa realizeze lucrari mai detaliate.

 • Pen copic gasenfude brush tip

Pen-ul Copic Gasenfude se bazeaza pe o perie traditionala japoneza sumi-e, folosita in caligrafie. Are peri de nailon de inalta calitate si un design elegant.

 • Sakura pigma brush pen (set de 3)

Fanii Micron Pigmas ar trebui sa incerce cu siguranta sa adauge stiloul pensula al lui Sakura la colectia lor. Dezvoltat pentru caligrafi si ilustratori, acest stilou are un varf de perie subtire, flexibil si cerneala cu uscare rapida, impermeabila si rezistenta la decolorare.

 • Pen kuretake bimoji fude (mediu)

Pixul Kuretake Bimoji Fude este conceput pentru a imita aspectul si senzatia unei pensule de caligrafie traditionale.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.