Cele mai cunoscute probleme si rezolvari ale acestora pentru telefoanele Huawei

By | November 11, 2019

Cele mai cunoscute probleme si rezolvari ale acestora pentru telefoanele HuaweiDin 1997, Huawei fabrica telefoane mobile in toata lumea. In ultimii ani, producatorul chinez de echipamente de retea si telecomunicatii a lansat unele dintre cele mai bune telefoane inteligente de pe piata si a devenit al treilea producator de pe piata ca importanta, dupa Samsung si Apple. Telefoanele brandului rivalizeaza cu cele ale celorlalti doi colosi de pe piata.

Cele mai multe telefoane Huawei, mai ales ultimele lansate, ruleaza fara probleme, insa exista si mici exceptii, astfel ca unele dispozitive au ajuns intr-un service telefoane. De-asemenea, exista si utilizatori care se confrunta cu diferite probleme de functionare, insa incearca sa remedieze pe cont propriu problemele. Iata cateva exemple:

Problema ecranului tactil Huawei

Este foarte frustrant cand ecranul tau tactil inceteaza sa functioneze brusc, mai ales atunci cand trebuie sa folosesti telefonul inteligent Huawei chiar in acel moment. Poate fi o spirala descendenta cand incepeti sa aveti probleme cu ecranul tactil, deoarece, daca nu mai functioneaza corect, toate functiile de baza ale telefonului dvs. inteligent nu va vor putea raspunde.

Cand incepeti sa aveti acest glitch in dispozitivul dvs. Huawei, trebuie doar sa il reporniti atingand si tinand apasat butonul de pornire / oprire timp de cel putin 13 secunde. Daca acest lucru nu functioneaza, puteti, de asemenea, sa scoateti bateria, asteptati cateva secunde, apoi repuneti-o pentru a face o resetare dura. Daca nici in acest fel problema nu este remediata, atunci cel mai probabil va fi totusi nevoie ca dispozitivul dvs. sa ajunga intr-un service telefoane.

Telefonul Huawei nu se incarca

Aceasta este o alta problema care poate fi rezolvata pe dispozitivul Huawei. Unele dintre cauzele comune pot fi mentionate mai jos:

  • Telefon defect;
  • Problema temporara in telefon;
  • Baterie deteriorata;
  • Unitate sau cablu defect de incarcare.

Pasul 1: Incercati sa schimbati cablul de incarcare deoarece uneori telefonul Huawei nu se incarca daca cablul incarcatorului este deteriorat. Verificati daca telefonul se incarca dupa schimbarea cablului de incarcare.

Pasul 2: Resetati dispozitivul

Uneori software-ul necesita o repornire pentru ca telefonul sa se incarce corect. Resetati dispozitivul si vedeti daca problema este rezolvata.

Opriti telefonul si apasati volumul in sus, volumul in jos si tasta de pornire pana cand apare ecranul de testare. Da drumul tastelor dupa ce apare ecranul. Selectati Resetare din fabrica si apoi alegeti „confirma stergerea tuturor datelor utilizatorului”. Selectati „da” pentru a confirma selectia urmata de selectarea „da-stergeti toate datele utilizatorului”. Dati clic bine. Acest lucru va sterge toate datele din telefon, iar telefonul este acum la fel de bun ca unul nou.

Pasul 3: Curatati portul USB deoarece uneori telefonul nu se incarca din cauza blocarii in conexiunea din portul USB.

Daca urmati acesti pasi iar problema persista, va fi de-asemenea nevoie ca telefonul sa ajunga intr-un service telefoane, pentru ca expertii in reparatii smartphone-uri, sa remedieze problema.

Acestea sunt doar cateva dintre problemele cu care se pot confrunta utilizatorii care isi aleg un smartphone de la Huawei. Dupa cum spuneam insa, majoritatea acestor dispozitive functioneaza bine, iar problemele mentionate anterior, apar destul de rar, dar totusi, apar.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.