Cu bucurie, din drag

By | April 28, 2017

Cu bucurie, din drag
Obisnuita fiind sa fac mereu ceva, sa iau agenda dupa mine, indiferent unde ma aflu, imi este greu sa invat sa stau uneori si sa ma bucur doar de soarele din jur, de ganduri senine sau acorduri de chitara.

Invat sa ma opresc si sa respir, invat sa analizez cu inima daca ma pot exprima asa, cand anume sa fac o pauza, iar pauza aia sa aduca o alta pauza si un alt respiro, un alt gand, o alta scena, alta raza din soarele care lumineaza fiecare zi, alta simtire si oameni noi in jurul meu.

Fiecare clipa inseamna o bijuterie care ne este daruita in aceasta viata, cand viata este o scena, iar darurile pe care le primim sau le oferim sunt bucati din sufletul fiecaruia dintre noi. Cand iubesti, daruiesti ceva din tine celor din jur, nu astepti sa primesti si doar sa primesti. Un inel lat argint este ceea ce am in minte sa achizitionez pentru ziua celei mai bune prietene. O cunosc din copilarie, am fost colege de banca in clasele primare si stiu cat de mult i-ar placea un astfel de inel personalizat.

Am citit undeva ca sentimentele pe care noi oamenii le putem impartasi, sunt infinite, iar timpul este o roata pe care, cu imaginatie o invartim asa cum simtim. Prietenia sau dragostea nu au un soi de cantar cu care sa le masori, cu care sa vezi cat anume valoreaza sau nu, stim insa ca le simtim valoarea in functie de cum anume ne tresalta sau nu sufletul, in functie de cum anume suntem in timpul desfasurarii unui anumit eveniment.

Fiecare clipa este una deosebita, cum fiecare poveste de dragoste este  diferita de ceea ce a existat vreodata pe pamant, de modul in care traiesc cei din jur. Gandurile noastre reprezinta un soi de poarta a alegerilor.

Sunt mai multe usi catre care ne putem indrepta, cum aceeasi idee poate fi pusa in practica in moduri din cele mai inedite, in functie de cultura sau de curaj. Bijuteriile aduc bucuria sincera, cum bucuria sincera poate fi traita doar in mijlocul oamenilor pe care ii iubesti si care te indragesc.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.