Cu Value Bet, mai buni decat casele de pariuri sportive online

By | January 27, 2014

Cu Value Bet, mai buni decat casele de pariuri sportive onlineFiecare nas isi gaseste nasul sau fiecare casa de pariuri sportive online isi gaseste printre cautatorii de castiguri ”picate” aproape din cer, pe aceia care sa-i bata cu propriile arme.

Pare mai simplu de zis decat de facut, insa luand in considerare metoda Value Bet, va veti lamuri ca nu de un miracol aveti nevoie.

Cu putina tactica deprinsa cu ajutorul unei agentii de pariuri sportive online ”de treaba”, veti invata cum sa va selectionati cel mai bine pariurile. Secretul sta in Value Bet iar daca vine vorba despre o agentie, Pariuri Online poate fi o posibilitate ce merita incercata.

In ce consta aceasta metoda de pariere?

Value Bet, mai mult decat o strategie propriu-zisa, este o recomandare, ceva ce casele de pariuri nu va vor dezvalui nicicand. Si cum toti considera ca un bookmaker calculeaza fiecare cota cu o precizie desavarsita, nu sunt luate in calcul posibilele erori. A gresi e omeneste dar pana si un bookmaker cu vechime si ”cu rasunet” printre casele de pariuri sportive online este capabil sa comita neglijente.

Si unde este Value Bet? Pentru fixarea cotelor la un eveniment sportiv, fiecare casa de pariuri determina probabilitatea ca un anumit rezultat sa se verifice.
Daca aceasta probabilitate este subevaluata, cota propusa de bookmaker este mult prea mare fata de posibilitatea unui rezultat final complet diferit. In acest mod, jucatorii cu ”ochiul format” au ocazia sa faca un pronostic profitand de valoarea unei cote destul de avantajoase.

Pariul incheiat in care jucatorul mizeaza pe un rezultat cu sanse estimate drept reduse de catre bookmaker-ul respectiv, este tocmai Value Bet.

Cum se poate identifica un pariu Value Bet?

Un pariu devine Value Bet, daca se verifica formula:

(Cota bookmaker-ului X probabilitatea procentuala ca evenimentul sa se petreaca) / 100)
Rezultatele operatiei matematice pot fi:

•    > 1, caz in care este vorba tocmai despre un pariu Value Bet;
•    < 1, caz in care exista doar un mare risc de pierdere.

Trebuie mentionat ca in cazul valorii supraunitare, cu cat Value Bet este mai mare, cu atat pariul devine mai interesant pentru jucatori.

Unica dificultate care va desparte de obtinerea castigurilor este modul de calculare al probabilitatilor. Bookmaker-ii dispun de instrumente performante pentru calcularea acestora, insa secretul consta in realitatea probabila: niciodata nu trebuie subestimata sansa ca un eveniment anume sa se verifice.

Cum sa castigati cu Value Bet?

Pentru a creste posibilitatile de castig si siguranta pronosticurilor exprimate, este important sa urmariti toate stirile despre un anumit eveniment sportiv, incepand desigur de la performantele jucatorilor si pana la ”marile” absente sau situatia terenului pe care urmeaza sa se desfasoare meciul ori starea vremii.

Chiar daca rezolvand operatia matematica (desigur dupa ce ati specificat cat mai corect probabilitatile procentuale), va aflati in fata unui pariu de tipul Value Bet, trebuie sa va ”pastrati capul pe umeri” daca doriti ca banii sa va ramana in portofel. Trebuie sa jucati cu moderatie, fara exagerari, punand la ”bataie” doar sumele ale caror pierdere o puteti suporta.

Cu o agentie precum Pariuri Online, economiile voastre vor fi in siguranta iar posibilitatile de castig superioare. Insa inainte sa va incredintati salariul unei case de pariuri sportive online, jucati fara a va hazarda cu promisiunile unor profituri desarte.

Alte stiri actuale :

1. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
2. Suporteri români, condamnați în Grecia după meciul naționalei de fotbal
3. Vlad Chiricheş: După meciul cu Grecia mă voi opera la nas
4. Piţurcă: Băieţii şi-au revenit psihic, erau dărâmaţi după jocul din Grecia
5. Revenire spectaculoasă a lui Adrian Mutu în fotbalul românesc: “Mă întorc în iarnă şi mai joc un an şi jumătate”

Be Sociable, Share!

  One thought on “Cu Value Bet, mai buni decat casele de pariuri sportive online

  1. dolores

   Howdy, i read yoour blog occasionally andd i own a similar one and i was just wondering if you gget a lot of spam responses?
   If so how do you stop it, any plugin or anything youu can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.