Cum adaug text pe o imagine?

By | March 22, 2021

Cum adaug text pe o imagine?Intr-o lume unde contentul vizual primeaza, poate fi greu sa atragi atentia userilor de pe diferitele platforme de social media. Impletirea artei cuvantului cu arta imaginii s-a dovedit a fi destul de eficienta pentru a face postarile sa iasa in evidenta. Nu este atat de dificil pe cat pare si exista o multime de aplicatii care sa va ajute.

Visual Watermark

Acesta este in esenta un editor foto eficient, usor de utilizat, care este perfect pentru a adauga rapid un text. Tot ce trebuie sa faceti este sa importati fotografiile si sa incepeti sa accesati multitudinea de optiuni pe care le aveti la dispozitie. Puteti adauga un text, un logo sau chiar ambele. Puteti personaliza grupul de elemente ca un intreg sau fiecare element separat. Exista mai mult de 260 de fonturi incorporate –  clasic, amuzant, minimalist sau indraznet. Cu siguranta veti gasi exact ceea ce aveti nevoie. In cazul in care niciun font v-a atras atentia, puteti folosi oricand propriile fonturi – tot ce trebuie sa faceti este sa le instalati pe computer. In ceea ce priveste adaugarea unui logo, puteti alege unul din colectie sau sa importati propriul logo. Aplicatia ofera si efectul de umbra, dar si posibilitatea de a utiliza simultan doua efecte.

Instasize

Aceasta este o aplicatie de editare completa, perfecta pentru iubitorii de Instagram si TikTok, dar si pentru persoanele care isi promoveaza activ afacerea pe platformele de socializare, deoarece functioneaza atat cu fotografii, cat si cu videoclipuri. Setul de editare include mai mult de 20 de fonturi diferite, captivante, care se vor potrivi cu aproape orice stil: vintage sau elegant. Adaugati cat mai multe blocuri de text unic sau multistrat si pozitionati-le in orice loc din imagine. Aceasta aplicatie multifunctionala ofera o selectie larga de filtre reglabile, precum si toate instrumentele de editare de baza, cum ar fi expunerea, claritatea, saturatia si contrastul, pentru ca pozele sa fie si mai atractive. Instasize are o versiune gratuita si este disponibila pentru iOS si Android. Cu toate acestea, pentru a accesa setul complet de optiuni, va trebui sa cumparati un abonament lunar la Premium de 4,99 USD. Utilizatorii premium au acces la toate tiparele de margini, fonturi si filtre, precum si la noi instrumente care sunt adaugate in mod constant de dezvoltatori

Phonto

Este o aplicatie disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS, care poate fi foarte usor de utilizat: realizati o fotografie sau importati o imagine in aplicatie, adaugati textul si modificati-l dupa bunul plac, folosind unul dintre cele 400 de fonturi incorporate. In plus, este posibil sa importati propriile fonturi in aplicatie. O alta caracteristica interesanta este abilitatea de a adauga logouri si emoji. Puteti muta elemente, le puteti inclina sau le puteti schimba dimensiunea cu un simplu tap.

Indiferent daca ai un telefon mobil iPhone sau alt tip de telefon, poti sa iti editezi pozele si sa le protejezi utilizand aplicatiile de mai sus, astfel incat sa te asiguri ca nu exista riscul ca ele sa fie furate.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.