Cum ajuta dr. Vanessa Youness Amal bolnavii care au scleroza multipla?

By | January 21, 2020

Cum ajuta dr. Vanessa Youness Amal bolnavii care au scleroza multipla?Dr. Vanessa Youness Amal care este medic cu specializare in chirurgie reconstructiva post-traumatica, a primit diagnosticul de scleroza multipla, in perioada in care se specializa pentru aceasta profesie.

Scleroza multipla este o afectiune caracterizata prin zone de leziune (cicatrici) la nivelul creierului si maduvei spinarii. Aceste leziuni sunt asociate cu distrugerea acoperirii care protejeaza nervii si promoveaza transmiterea eficienta a impulsurilor nervoase (teaca de mielina) si deteriorarea celulelor nervoase.

Scleroza multipla este considerata o tulburare autoimuna; tulburarile autoimune apar atunci cand sistemul imunitar functioneaza defectuos si ataca tesuturile si organele proprii ale corpului, in acest caz tesuturile sistemului nervos.

Scleroza multipla incepe de obicei la varsta adulta timpurie, intre 20 si 40 de ani. Simptomele variaza foarte mult, iar persoanele afectate pot experimenta unul sau mai multe efecte ale afectarii sistemului nervos. Scleroza multipla cauzeaza adesea tulburari senzoriale la nivelul membrelor, inclusiv o senzatie de intepatura sau furnicaturi (parestezie), amorteala, durere si mancarime.

Unii oameni experimenteaza semnul Lhermitte, care este o senzatie de soc electric care se intinde pe spate si in membre. Aceasta senzatie apare de obicei atunci cand capul este indoit inainte. Problemele cu controlul muscular sunt frecvente la persoanele cu scleroza multipla.

Persoanele afectate pot avea tremoruri, rigiditate musculara (spasticitate), reflexe exagerate (hiperreflexie), slabiciune sau paralizie partiala a muschilor membrelor, dificultati de mers sau control slab al vezicii urinare. Scleroza multipla este, de asemenea, asociata cu probleme de vedere, cum ar fi vederea incetosata sau dubla sau pierderea partiala sau completa a vederii. Infectiile care provoaca febra pot inrautati simptomele.

Se poate veda din randurile de mai sus ca scleroza multipla este o boala complicata, mai ales in conditiile in care medicina nu recunoaste ca ar exista un tratament util pentru vindecarea acesteia.

Ei bine, ajutata fiind de catre doctorul Sebastian Stangaciu, cel care este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, dr. Vanessa Youness Amal a oprit evolutia bolii si si-a vindecat leziunile provocate de boala, respectand protocolul de tratament care a fost aplicat cu disciplina chirurgicala de catre medicul Sebastian Stangaciu.

Se poate spune despre dr. Vanessa Youness Amal ca este persoana care a invins in premiera scleroza multipla. Imediat dupa ce s-a vindecat, si-a dorit atat de mult sa ajute si alti bolnavi care sufera de aceasta boala cumplita, incat a pus pe picioare mai multe proiecte, cum ar fi de exemplu Clinica de medicina naturista YOUness Clinic, Fondul de investitii YOUness si Fundatia YOUness; toate aceste proiecte fiind menite sa ajute pacientii care sufera de scleroza multipla, si nu numai.

Totodata, dr. Vanessa Youness Amal, a lansat o carte „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, alaturi de Sebastian Stangaciu, doctorul care a avut o foarte mare contributie la vindecarea sa.

In carte este prezentat tratamentul pas cu pas urmat de catre dr. Vanessa Youness pentru a se vindeca de scleroza multipla. Aceasta carte a fost creata cu menirea de a vindeca oamenii, si de a-i stimula in a-si gasi puterea de a lupta cu boala.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.