Cum alegeti cutiile de plastic pentru acasa?

By | October 5, 2019

Cum alegeti cutiile de plastic pentru acasa?Atunci cand vine vorba despre cutii plastic, precizam faptul ca acestea sunt foarte utile, asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi cele mai bune informatii astfel incat sa alegeti cutiile perfecte pentru acasa.

Cutii de plastic pentru bucatarie

Bucataria este locul in care probabil aveti nevoie de cele mai multe cutii plastic. Iata cateva informatii utile:

Am nevoie de un capac?

Daca alimentul se va oxida sau isi va pierde integritatea daca este expus la oxigen prea mult timp, atunci ar trebui sa alegeti o cutie cu un capac. Daca este vorba despre alimente care ar beneficia de fapt de a fi in aer curat, atunci nu ezitati sa folositi o cutie fara capac.

Daca aveti nevoie de un capac, aveti nevoie de un capac solid sau un capac ventilat?

Daca intentionati sa incalziti la microunde alimentele in cutie, sau daca doriti sigilarea cutiei pentru ca alimentul sa fie inca fierbinte, aveti nevoie de un capac ventilat, astfel incat sa poata fi incalzit in siguranta, in timp ce mancarea calda va beneficia foarte mult de gauri de ventilatie din cutie pentru a preveni condensul.

Cutia dvs. trebuie sa fie mai groasa decat de obicei?

Acest lucru este relevant daca depozitati alimente calde si doriti sa ramana fierbinte mai mult timp.

Este necesar ca cutia dvs. sa fie mai mare decat articolul dvs. pentru a tine cont de extindere?

Aceasta ar fi o consideratie daca utilizati aluat, care creste. Acestea sunt toate lucrurile la care sa te gandesti atunci cand alegi o cutie.

Cutii de gustari din plastic

Pentru depozitarea unor gustari mici, veti avea nevoie de o cutie cu un capac solid, astfel incat mancarea dvs. sa nu se oxigeneze si sa mearga greu / inghitita (in functie de tipul de aliment care este in cutie). Cel mai mare container de care aveti nevoie pentru gustari mici este de aproximativ 350 ml. Cutia de depozitare in miniatura va tine pana la 0,125 litri si este perfecta pentru impartirea gustarilor in portii, la care puteti accesa cu usurinta atunci cand se loveste de foame.

Pentru gustari mai mari, cum ar fi fructe sau sandvisuri, o cutie de plastic cuprinsa intre un litru si trei litri va fi potrivita. Veti avea nevoie de un capac solid, etans, pentru a va impiedica mancarea sa ramana invechita. Daca intentionati sa folositi cutia de plastic ca o cutie sandwich, este posibil sa doriti sa investiti intr-un capac care se blocheaza pentru a preveni eventualele varsari atunci cand sunteti in miscare. Acestea sunt disponibile si in culori diferite, daca aveti copii care s-ar bucura de o cutie sandwich cu culori stralucitoare.

Daca va place sa faceti ciorbe si bulion si cautati o cutie de plastic potrivita pentru microunde, ar trebui sa va uitati sa cumparati o cutie de plastic care are o supapa de eliberare a presiunii pentru gatirea si congelarea convenabila. Aceasta este o achizitie eficienta, deoarece o poti folosi la fel de usor ca o cutie de depozitare obisnuita, dar are si optiunea suplimentara de a circula aer si abur la microunde.

Sunt utile cutiile de plastic in gradina?

Utilizarea de cutii de plastic poate fi foarte benefica pentru gradina ta. Plasticul este materialul perfect pentru a fi utilizat in aer liber, deoarece este rezistent, impermeabil si complet reciclabil – este, de asemenea, foarte usor de curatat.

Produsele din plastic sunt, de asemenea, ieftine, ceea ce inseamna ca puteti continua sa adaugati la colectia dvs. si sa inlocuiti cu usurinta o cutie de plastic, daca este deteriorata accidental in exterior.

In gradina puteti avea nevoie de cutii plastic pentru a depozita sculele si uneltele. Pentru depozitarea micilor unelte de gradina, veti avea nevoie de o cutie robusta, impermeabila la umiditate si usor de transportat. Decideti tipul de instrumente pe care doriti sa le depozitati si daca preferati un organizator de compartimente mici sau o caseta de instrumente adanca, unde puteti arunca toate instrumentele dvs. cand ati terminat de utilizat.

Cutii de plastic in dormitor

O problema comuna poate fi eliminarea spatiului din garderoba si, in timp ce aceasta ofera o oportunitate buna de a scapa de hainele vechi, poate doriti doar sa va puneti hainele in cutii de depozitare. Acest lucru este relevant in special pentru hainele de sezon, intrucat nu are prea mult rost sa pastrezi paltoanele de iarna si puloverele disponibile in vara – nu le vei purta.

Pastrarea hainelor sau obiectelor de uz liber intr-o cutie de depozitare sub pat este o modalitate excelenta de a utiliza spatiul. Pentru o cutie de depozitare mai atragatoare din punct de vedere vizual, cutiile in stil ratan sunt atat elegante, cat si functionale. Aceste cutii pot fi utilizate fie in dormitor, fie in birou, datorita designului elegant si a utilizarii lor practice, in timp ce vin intr-o selectie simpla de culori tonifiate. Indiferent daca cautati doar o tava de hartie superficiala sau o cutie mare de depozitare cu capac, aceste cutii cu efect de cos ofera ceva diferit de o cutie de plastic standard – pur si simplu asigurati-va ca nu incercati sa pastrati lichid in ele!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.