Cum alegi cele mai bune rafturi pentru bucatarie?

By | February 23, 2018

Cum alegi cele mai bune rafturi pentru bucatarie?In momentul in care vrei sa ii oferi bucatariei tale un nou aspect, cu siguranta trebuie sa alegi cele mai bune rafturi pentru bucatarie, insa aceasta poate sa fie o misiune complicata pentru tine, pentru ca la fel ca si atunci cand iti alegi orice alte produse, trebuie sa tii cont de anumite aspecte.

Un prim aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand iti alegi rafturile pentru bucatarie, trebuie sa fie reprezentat de suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti in aceasta privinta, pentru ca vei putea sa investesti multi bani, sau vei putea sa investesti mai putini bani.

Apoi, va trebui deasemenea sa tii cont si de marimea bucatariei, dar si de nevoile de depozitare, si nu in ultimul rand, de tipul de montaj, pentru ca acestea sunt detalii foarte importante, care trebuiesc luate in calcul.

Vei putea de exemplu sa te orientezi spre rafturi simple suspendate, acestea gasindu-se sub fel si fel de forme, si sub diferite marimi. Pe aceste rafturi se vor putea depozita diferite obiecte, iar unele astfel de rafturi sunt prevazute chiar si cu usi, la fel ca un dulap.

Acest tip de rafturi poate reprezenta cea mai buna solutie pentru bucatariile mici, dar si pentru bucatariile mari, datorita faptului ca nu ocupa foarte mult spatiu, si se pot monta chiar si in anumite locuri greu accesibile, dar se pot monta chiar si pe toata suprafata peretelui.

Tot pentru bucatarie, se pot alege si rafturi cu sertare suspendate, acestea avand avantajul faptului ca pot sa ofere mai mult spatiu de depozitare. Aceste rafturi sunt alcatuite din diferite sertare si polite, astfel ca ofera posibilitatea depozitarii mai multor tipuri de echipamente si ustensile.

Pentru bucatarii, se mai pot alege si rafturile independente, care indiferent ca sunt cu diverse sertare sau ca sunt simple. Sunt de regula cu picioare sau cu roti, pentru a putea fi manevrate cu o mai mare usurinta.

De cele mai multe ori, aceste rafturi au dimensiuni mai mari decat rafturile suspendate, si ofera posibilitatea de a depozita mai multe obiecte.

Referitor la aceste rafturi, ar fi important de amintit faptul ca au si un mare dezavantaj, si anume faptul ca ocupa mai mult spatiu decat rafturile suspendate, asa ca masa si scaunele vor fi ceva mai inghesuite.

Ei bine, acestea au fost cateva tipuri de rafturi prezentate, care se pot potrivi de minune in orice bucatarie, insa trebuie precizat aici si faptul ca, alegerea rafturilor trebuie facuta si in functie de stilul in care este amenajata locuinta.

Exista bucatarii amenajate in stil rustic, altele sunt amenajate in stil clasic, in timp ce alte bucatarii sunt amenajate in stil minimalist sau modern, asa ca si de aceste detalii trebuie tinut cont atunci cand se aleg rafturile.

Plus de asta, culorile peretilor, accentele si finisajele trebuiesc luate si ele in calcul atunci cand se aleg rafturile pentru bucatarie, pentru ca intr-un final sa se faca alegerea cea mai buna, si rafturile sa fie alese intr-un mod inspirat.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.