Cum alegi laptopul?

By | May 15, 2017

Cum alegi laptopul?
Atunci cand trebuie sa iti cumperi un echipament pentru acasa, pe care sa il folosesti in mai multe scopuri, fie iti vei indrepta atentia spre un PC, fie vei alege un laptop.

In trecut, majoritatea utilizatorilor optau pentru PC-uri atunci cand aveau nevoie de un echipament, si asta datorita faptului ca ei considerau ca un PC este mult mai util decat un laptop, si are performante mai mari.

Se pare insa, ca odata cu trecerea timpului, utilizatorii de astfel de echipamente au inceput sa isi schimbe incetul cu incetul parerile si preferintele, astfel ca in zilele noastre, majoritatea utilizatorilor care isi doresc un echipament pentru acasa, isi aleg un laptop.

Acest lucru este firesc, pentru ca iti poti cumpara un laptop care sa fie mai performant decat un PC, sau care sa aiba in cel mai rau caz, aceleasi performante precum un PC, insa cu siguranta un laptop iti va ocupa si foarte putin spatiu in casa, spre deosebire de un PC, si este si portabil, astfel ca il poti duce cu tine prin casa, sau chiar si cand pleci de acasa.

Ei bine, alegerea unui astfel de echipament, poate sa fie una simpla sau una dificila. In cazul in care ai toate detaliile stabilite din timp, cu siguranta vei stii exact ce laptop trebuie sa iti cumperi, si de unde trebuie sa il cumperi.

In cazul in care inca nu stii ce laptop sa iti cumperi, trebuie sa iti cunosti foarte bine toate nevoile, astfel incat echipamentul pe care il vei cumpara, sa iti poata indeplini toate dorintele, si sa iti satisfaca toate cerintele, fara probleme.

Daca de exemplu, ai nevoie de un laptop pe care sa il folosesti destul de rar, iar atunci nu il vei solicita foarte mult, vei putea sa iti alegi un model second hand, si cu siguranta te vei putea folosi destul de mult timp de acesta.

Daca iti alegi un astfel de model, trebuie sa fii atent, sa nu fii nevoit sa cauti mufe Jack alimentare, sau alte piese de schimb, foarte rapid pentru echipament. In cazul in care acesta se prezinta intr-o stare buna, atunci se merita sa il cumperi.

Cei care au nevoie de un laptop performant, si care sunt si mai pretentiosi, cu siguranta nu se vor multumi cu un echipament second hand. Pentru ei, laptopul ideal nu poate sa fie altul, decat un model nou, iar brandul de care apartine echipamentul trebuie sa fie HP, Dell, Toshiba, Acer, sau orice alt brand de top de pe piata.

In cazul in care iti doresti un echipament care sa iti ofere performante superioare, insa bugetul nu iti prea permite sa iti cumperi un laptop nou, atunci cu siguranta singura ta sansa de a avea un astfel de echipament, consta intr-un laptop refurbished.

Aceste laptopuri sunt reconditionate, si au marele avantaj in ceea ce priveste raportul calitate – pret, pentru ca pot sa iti ofere performante mai bune decat un model nou, la un pret mult mai mic.

Asadar, acestea ar fi categoriile de laptopuri existente pe piata, iar tu iti vei putea alege laptopul care crezi ca se incadreaza in cerintele si in standardele tale.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.