Cum au evoluat telefoanele Samsung de la primele modele si pana in prezent?

By | January 21, 2020

Cum au evoluat telefoanele Samsung de la primele modele si pana in prezent?Despre Samsung S8 si S8 Plus, utilizatorii au avut numai cuvinte de lauda. Din nou, Samsung are o camera stralucitoare pe aceste modele: este  un senzor de 12 megapixeli, dar abilitatile avansate de procesare a imaginilor preiau multe neclaritati si zgomot din fotografii. In realitate, face trei fotografii cand atingeti butonul, apoi creeaza una foarte buna din cele 3.

Suportul Gear VR se intoarce, desigur, impreuna cu noua statie DeX, care va permite sa folositi Galaxy S8 pentru o experienta asemanatoare unui computer desktop, folosind un monitor extern.

Este greu sa-ti amintesti o perioada in care Samsung nu era o caracteristica majora a vietii moderne. Gigantii tehnologici din Coreea de Sud conduc drumul cu atat de multe produse pe care ne bazam zi de zi, insa Samsung a fost si el odata nou pe piata, in fata titantilor Apple si Nokia. A cunoscut o crestere impresionanta catre varful pietei Android si, odata cu lansarea Samsung Galaxy S10 este momentul sa aruncam o privire retrospective asupra modelelor mai vechi de telefoane Samsung.

Samsung SH-100

SH-100  a fost inceputul. Bine, din punct de vedere tehnic nu este inceputul, istoria Samsung incepe atunci cand a fost fondata initial in 1938, dar SGH-100 are onoarea de a fi primul lor telefon mobil, lansat in Coreea in 1988.

SGH-600 – Intrarea in Europa.

Deci, din punct de vedere tehnic, primul telefon Samsung care a ajuns in Europa a fost SGH-200, dar din moment ce acesta si cativa dintre succesorii sai nu au reusit atat de bine pe piata, a fost intr-adevar SGH-600 care poate fi creditat cu patrunerea in Europa in septembrie 1998. Proiectat pentru a apela la gusturile simple si curate ale utilizatorilor, SGH-600 a fost comercializat clientilor high-end. Planul a functionat – s-a vandut bine, premiile au inceput sa apara si Samsung a inceput sa se gandeasca la urmatorul telefon.

Samsung Galaxy – urmatorul telefon important.

Facut public pentru prima data in iulie 2009, Samsung Galaxy original a pus intr-adevar Samsung in prim-planul acestei indrustrii cand a venit vorba de Android. Samsung a adus cele mai mari imbunatatiri pe acest teren, de la seria de telefoane Galaxy S, pana la seria Note de tablete si phablets.

Galaxy S9 si S9 Plus: cele mai bune telefoane Samsung de pana acum

Ecranele lor elegante si rafinate Infinity, insotite de difuzoare de sunet surround dual-stereo, cu sunetul surround Dolby Atmos creat pentru cea mai imersiva experienta de vizionare, au facut ca ceste modele de telefoane sa fie intr-adevar unele dintre cele mai apreciate.

Cand a venit vorba de aparatul foto, Samsung si-a imbunatatit mult camerele de pe modelele Galaxy S9 si S9 Plus. Ambele folosesc un obiectiv cu deschidere dubla, care functioneaza precum ochiul uman, reglandu-se in functie de cantitatea de lumina care intra. Asta inseamna ca obtineti fotografii uimitoare, indiferent daca sunteti in lumina de zi sau in lumina scazuta. Iar noul ecran Infinity si o gama spectaculoasa de culori au facut ca S9 si S9 Plus sa fie superbe.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.