Cum efectuezi o reinstalare firmware pentru Sony Xperia U?

By | December 27, 2016

Cum efectuezi o reinstalare firmware pentru Sony Xperia U?
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca telefoanele mobile inteligente au devenit o necesitate, si ca toata lumea detine cel putin un astfel de dispozitiv.

Unii isi doresc telefonul doar pentru simplul fapt ca isi doresc sa poata vorbi cu persoanele dragi care se afla la departare, in timp ce altii sunt mult mai pretentiosi in ceea ce priveste telefoanele mobile.

De exemplu cei tineri isi doresc telefoane mobile cat mai performante pentru a putea fi tot timpul conectati la retelele de socializare. Altii isi doresc sa aiba telefoanele performante datorita faptului ca vor sa vizioneze cele mai noi filme pe internet si sa asculte muzica preferata oricand cu ajutorul acestor dispozitive.

Cu siguranta sunt si tineri pasionati de fotografie, iar pentru acestia cele mai performante telefoane sunt fara doar si poate modelele de la Sony, datorita faptului ca au cea mai performanta camera foto dintre toate telefoanele de pe piata.

Nici nu mai este nevoie sa iti spun ca in momentul in care detii un astfel de telefon, care are cea mai tare camera foto dintre toate telefoanele de pe piata, si mai ai instalate pe dispozitiv si tot felul de aplicatii de editare a pozelor, vei avea cele mai interesante si apreciate poze de pe retelele de socializare.

Stim cu totii ca telefoanele inteligente care au sistemul de operare android, si nu numai, au posibile anumite actualizari de sistem datorita faptului ca se doreste ca dispozitivul sa functioneze din ce in ce mai bine si sa fie tot mai performant.

Ei bine, in cazul in care ai un telefon Sony Xperia U, in cazul in care ai dorit sa iti actualizezi softul si ai ales versiunea de Android 4.0.1 ICS, cu siguranta telefonul iti va functiona mult mai greu, iar din acest motiv trebuie sa apelezi la o versiune de firmware.

O versiune ideala pentru acest model este Android Gingerbread 2.3.7. Aceasta versiune de android este ideala chiar si pentru cei care isi doresc sa fie conectati la serverele Voce IP.

Este foarte important de stiut faptul ca aceasta versiune de firmware este valabila si functioneaza doar in cazul telefoanelor Sony Xperia U.

Daca doresti sa instalezi aceasta versiune trebuie sa stii ca ai nevoie de un driver USB flash mode, de asemenea ai nevoie de Room-ul in format “ftf” si de Flashtool.

Pe langa acestea trebuie sa ai multa rabdare pana cand se va instala versiunea. Trebuie sa stii ca daca alegi sa instalezi aceasta versiune o faci pe cont propriu iar in cazul in care telefonul fie iti va functiona mai greu, fie va intampina alte probleme de functionare, atunci trebuie sa apelezi la un service in cadrul caruia se efectueaza reparatii Sony.

In cazul in care tie nu iti reuseste instalarea, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca expertii de la service vor reusi acest lucru datorita faptului ca ei se intalnesc foarte des cu astfel de situatii, si sunt priceputi in orice gen de reparatii.

Pe langa aceasta problema, in cadrul unui service iti poate fi rezolvata orice alta problema a telefonului, indiferent ca vorbim despre probleme hardware sau probleme software.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.