Cum identifici un om de succes?

By | October 6, 2015

Cum identifici un om de succes?Un om de succes are o anume alura. Un om de succes arata intr-un fel, se imbraca intr-un fel, vorbeste intr-un fel, se poarta intr-un fel.

Un om de afaceri frecventeaza anumite locuri, are anumite indeletniciri, se intalneste cu anumite persoane. Astazi o sa incercam sa facem un portret robot al omului de succes.

1. In primul rand, el are o masina buna. In general, o masina mare, neagra, o masina care sa-i ofere siguranta de care are nevoie si sa il reprezinte atunci cand are meetinguri de afaceri. Si mai bine da daca are si sofer,.

2.  Omul de afaceri este tot timpul conectat. Nu-i lipseste laptopul, tableta dau telefonul mobil. Iti dai seama de asta dupa acccesoriile pe care le are. Fie ca vorbim de accesorii iPhone, accesorii Samsung sau de oricare alta marca, ele nu trebui sa-i lipseasca omului de afaceri.

3. Hainele impecabile. Un om de succes, fie ca este barbat sau femeie, este intotdeauna pus la patru ace. Nu exista dunga prost calcata la pantalon, tiv descusut la fusta, flec sarit la pantof sau talpa putin dezlipita. Tinuta unui om de succes este intotdeauna impecabila.

4. Accesoriile si bijuteriile de cea mai buna calitate. Fie ca vorbim despre un ceas de firma, despre bijuterii din metale pretioase,  de posete in tendinte sau de butoni elegant asortati, accesoriile sunt, iarasi, must have-uri pe care le regasesti in tinuta oricui om de succes.

5. Parfum scump. Orice om de succes isi permite sa-si achitioneze un parfum scump, iar acest lucru se simte din felul in care miroase.

6. Calaroreste foarte mult. Un om de succes este un om foarte ocupat, are foarte multe intalniri, participa la tot felul de mese de afaceri, la tot felul de receptii, este vesnic pe drum.

7. Mananca in locuri exclusiviste. Datorita statutului pe care il are, un om de succes isi permite sa manance in cele mai exclusiviste locuri, fie ca vorbim despre restaurante din tara sau de peste hotare.

8. Face mult sport. Fie ca vorbim despre tenis, inot, golf… un om de succes este foarte informat. Stie cat de important este sportul pentru sanatatea lui si se straduieste sa includa in programul sau infernal cateva ore bune de sport pe saptamana.

9. Exista multi oameni in jurul lui care-l ajuta. Fie ca vorbim despre secretara,despre bona sau despre sofer… un om de succes nu se poate organiza singur. Are foarte multe lucruri de facut si de foarte multe ori este depasit de situatie, de aceea trebuie sa aplice legea delegarii.

10. Este foarte discret. Un om de succes adevarat nu-si etaleaza averile, nu se lauda cu faptele caritabile pe care le face, nu epateaza. Sigur… are grija ca toata viata lui sa fie formata din bucati care-i reprezinta statutul… dela lucruri, pana la fapte, insa el nu va fi niciodata o persoana agresiva ca si imagine. Va fi un personaj care se va inconjura de rafinament in sensul pur al cuvantului. Nimic stralucitor, nimic de prost gust.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.