Cum poate rezista bateria iPhone X mai mult timp incarcata?

By | August 21, 2019

Cum poate rezista bateria iPhone X mai mult timp incarcata?Cele mai multe persoane care isi doresc un smartphone nou, isi indreapta atentia spre modelele iPhone de la Apple, iar in clipa de fata iPhone X este cel mai apreciat model al brandului. Este firesc acest lucru in conditiile in care specificatiile tehnice ale unui asemenea smartphone sunt cu adevarat impresionante.

Vestea mai putin placuta, in afara pretului mare al acestor smartphone-uri, este ca unii utilizatori se plang de faptul ca bateria iPhone X rezista putin timp incarcata. Vom vedea in cele ce urmeaza ca exista cativa pasi care daca sunt urmati cu strictete, pot ajuta o baterie iPhone X sa reziste incarcata mai mult timp. Daca acesti pasi sunt urmati cu strictete, insa bateria se descarca la fel de rapid, va fi necesara o vizita cu telefonul in service, pentru o inlocuire acumulator iPhone X.

Vom vedea insa in urmatoarele randuri care sunt acei pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a salva viata unei baterii iPhone X, si pentru a scapa de o cheltuiala in plus.

Instalati actualizari ale aplicatiei in asteptare pe iPhone X.

Unele aplicatii pot rula dezastruos dupa o actualizare iOS, deoarece au nevoie si de actualizari. Pentru ca aplicatiile sa functioneze corect si fara probleme, dezvoltatorii de aplicatii imping actualizari periodice care contin functii noi si imbunatatite, precum si remedieri de erori.

Actualizarea aplicatiilor este recomandata pentru a va asigura ca functioneaza fara probleme cu noua platforma iOS. Pentru a verifica si instala actualizarile in curs de aplicatie in curs, urmati acesti pasi:

 1. Atingeti pictograma App Store din ecranul de pornire.
 2. Atingeti butonul Actualizari din coltul din dreapta jos al ecranului App Store.
 3. Atingeti butonul Actualizare de langa o aplicatie pentru a actualiza fiecare aplicatie una cate una sau atingeti butonul “Actualizati toate” din coltul din dreapta sus al ecranului pentru a actualiza toate aplicatiile simultan.
 4. Daca vi se solicita, introduceti parola dvs. ID Apple pentru a continua.

Asteptati pana cand toate aplicatiile se termina de actualizare si apoi reporniti iPhone X pentru a aplica modificarile de actualizare corespunzatoare.

Resetati toate setarile de pe iPhone X.

Resetarea tuturor setarilor de pe iPhone nu afecteaza datele stocate in memoria interna, astfel nu va rezulta pierderea datelor. Acest lucru este de obicei necesar daca ceva nu merge bine cu oricare dintre functiile sau serviciile iPhone dupa modificarea setarilor sistemului sau dupa instalarea unei actualizari majore a sistemului.

Unele actualizari pot inlocui setarile curente pe dispozitiv si pot duce la un conflict sau eroare. Pentru a remedia eroarea, va poate ajuta restaurarea setarilor implicite ale sistemului. Astfel, va puteti configura si activa doar functiile si optiunile necesare pe telefon. Iata cum sa efectuati aceasta procedura:

 1. Atingeti Setari.
 2. Atingeti General.
 3. Parcurgeti si atingeti Resetare.
 4. Selectati optiunea pentru a reseta toate setarile. Aceasta va sterge setarile actuale ale iPhone fara a afecta date.
 5. Daca vi se solicita, introduceti parola corecta pentru ca iPhone-ul dvs. sa continue.
 6. Apoi atingeti optiunea pentru a confirma resetarea tuturor setarilor.
 7. Asteptati pana cand resetarea este terminata si apoi reporniti iPhone-ul.

IPhone-ul dvs. va reporni de la sine cand se va finaliza resetarea. Permiteti-i sa termine bootarea si apoi puteti continua cu configurarea dispozitivului.

Restabiliti iPhone-ul in iTunes.

Ultima dvs. solutie daca problema persista, este o restaurare iOS. Acest lucru va va sterge dispozitivul si va permite astfel sa il configurati din nou ca nou sau sa utilizati o copie de rezerva anterioara pentru iOS. Pentru a efectua o restaurare iOS, veti avea nevoie de un computer Windows PC sau Mac care ruleaza un sistem de operare ulterior sau cel mai recent si cu cel mai recent software instalat iTunes.

Pentru a incepe, conectati iPhone X la computer utilizand cablul USB furnizat sau Lightning. Deschideti iTunes pe computer, apoi continuati cu acesti pasi:

 1. Pe iPhone X, apasati si eliberati rapid butonul Volume Up. Apoi apasati si eliberati rapid butonul Volum jos. In cele din urma, apasati si mentineti apasat butonul Side / Power pana cand apare ecranul Connect to iTunes.
 2. Cand vedeti optiunea Actualizare sau Restaurare, selectati Restaurare.
 3. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de restaurare a iOS in iTunes.
 4. Dupa finalizarea procesului de restaurare, reporniti iPhone X si apoi configurati dispozitivul.

Problemele software complexe pe dispozitivele iOS sunt tratate de obicei printr-o restaurare a modului de recuperare. Dar daca mai aveti aceeasi problema sau daca bateria iPhone X se scurge atat de repede dupa efectuarea unei restaurari a modului de recuperare, este posibil sa fiti nevoit sa efectuati o restaurare a modului DFU. Este cel mai aprofundat tip de restaurare de sistem pe care il puteti face pe iPhone si este de obicei ultima optiune de incercat atunci cand aveti de-a face cu probleme de dispozitiv atribuite erorilor de sistem fatale.

Daca niciuna dintre acestea nu este in masura sa remedieze problema si daca bateria iPhone X se descarca atat de repede, va trebui sa luati in considerare o inlocuire baterie iPhone X.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.