Cum poti sa filtrezi apa necesara pentru consum?

By | June 6, 2018

Cum poti sa filtrezi apa necesara pentru consum?Din ce in ce mai mult ajungem sa ne temem de faptul ca apa pe care o consumam ar putea fi contaminata cu anumite particule. Rugina, nisip, bacterii, microorganisme, toate aceste lucru ne dau batai de cap atunci cand vine vorba despre apa. Din acest motiv, ajungem la concluzia ca este indicat sa folosim produse care sa ne ajute la filtrarea apei, sau la curatarea ei temeinica, astfel incat sa nu ne puna in pericol sanatatea.

Ca in orice domeniu, chiar si in situatia filtrarii apei avem la indemana cateva solutii. Pe de o parte putem folosi produse de calitate, care sa ne ajute in acest sens, sigure pentru organism, cum ar fi un filtru apa filet 1, sau putem folosi metode chimice, insa al caror efect nu il putem estima atunci atunci cand vine vorba despre impactul asupta sanatatii.

Spre deosebire de mijloacele chimice, un filtru apa filet 1 foloseste cartuse pentru filtrarea apei, ceea ce inseamna ca acest proces se realizeaza local, fara contaminarea totala a apei cu anumite substante, cum ar fi clorurile. Vorbim in cazul unui filtru apa filet 1 despre 3 cartuse disponibile in pachet, fiecare avand insa rolul sau foarte bine stabilit.

Primul cartus are grija sa filtreze particule precum nisip, particule in suspensie, rugina sau namoluri, iar in acest sens se foloseste o sita din nylon de 30 de microni, cu diametru de 10 toli. Este important de stiut ca acest cartus este refolosibil si implicit lavabil, insa conditionarea de utilizare intervine dupa o perioada de 2 sau 3 ani, caz in care va trebui inlocuit.

Acest lucru este perfect normal, mai ales daca ne gandim la volumul de apa ce trece zilnic prin acest filtru in ideea de a obtine o apa cat mai curata, asadar si la volumul de munca la care este supus. Din cauza acestei uzuri zilnice este recomandat ca filtrul sa fie inlocuit dupa un anumit numar de luni, in functie de gradul de uzura observat.

Al doilea cartus este cel care se bazeaza pe beneficiile carbunelui activ, cel care filtreaza apa reducand mirosul de clor al acesteia. Cartusul este de unica folosinta si are o durata mai scurta de utilizare tocmai din cauza substantelor cu care intra in contact.

Cartusul final este cel care filtreaza din nou apa de impuritati precum nisip sau rugina, numai ca acesta este realizat din polipropilena. Cartusul acesta, ca si precedentul, este de unica folosinta. In functie de calitatea apei.

Fata de metodele clasice de filtrare, folosind substante chimice care in timp pot produce anumite probleme la nivelul organismului, un astfel de filtru apa filet 1 este cu adevarat avantajos si sigur. In acest fel beneficiarul are certitudinea filtrarii apei in conditii de siguranta, iar probleme uzuale precum mirosul de clor, nisipul, rugina sau namolurile, sunt reduse in mod substantial.

Este important asadar sa achizitionam astfel de filtre care sa aiba grija de sanatatea noastra si a celor din jurul nostru. Din acest motiv, instalarea unui filtru apa filet 1 de la Shop-einstal.ro devine o investitie sigura, pe care sa te poti baza pentru cat mai mult timp.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.