Cum putem face cele mai bune pariuri? Ghidul pariorului incepator

Cum-putem-face-cele-mai-bune-pariuri-Ghidul-pariorului-incepatorIn momentele in care nu mai dispui de suficient de multe resurse financiare, incepi sa te gandesti la tot felul de scheme, care mai de care mai ingeniose, pentru a face rost de bani in cel mai rapid mod cu putinta cum sa gasesti biletul zilei . Nu ne referim aici la tunuri sau inginerii financiare, ci ne bazam punctual pe lucrurile mici, de finete, prin care iti poti ajusta castigurile lunare, pe langa cele de care poate beneficiezi deja prin natura serviciului. In mod normal, prima sugestie, si probabil cea mai logica in ochii majoritatii, se refera la gasirea unui second-job, eventual part-time, astfel incat acesta sa nu interfereze in mod negativ cu locul de munca principal.

Exista totusi situatii in care timpul, sau mai bine zis lipsa acestuia, nu ne permite sa activam bidirectional din punct de vedere al muncii, iar in acest caz putem apela la solutii auxiliare, de tipul pariurilor sportive, prin investirea unor sume de bani in raport cu performantele preconizate de catre noi insine ale unei anumite echipe ce participa intr-o anumita competitie, biletul zilei azi fotbal , sau prin plasarea unui pariu de tip biletul zilei, caz in care beneficiem de influenta si de ajutorul caselor de pariuri.

Si in acest domeniu, precum in toate celelalte, cel mai important lucru, practic cel care poate face ca rezultatul bifat pe biletul zilei sa devina unul cu adevarat norocos, este documentarea. Aici insa lucrurile devin putin mai complicate, datorita faptului ca, daca vrei sa devii un parior foarte bun si sa excelezi prin castiguri, trebuie sa fii foarte atent la toate casele de pariuri, astfel incat sa fii la curent cu cotele estimate si cu sansele de castig ale echipei pe care pariezi. Spre exemplu, in cazul celei mai cunoscute si rentabile platforme online de pariuri din Romania, E-pariuri.ro, aceasta pune la dispozitia utilizatorilor o serie de informatii vitale in activitatea de pariere, incepand de la ultimele stiri sportive, continuand cu modalitati de ghidare a pariorilor, rezultate live si cote in timp real, si terminand cu serviciile pe care le pune la dispozitie pe site-ul www.e-pariuri.ro, de tip biletul zilei, cele mai populare pariuri sau tratarea pe forum a unor subiecte de maxim interes.

Este recomandat sa pariem la mai multe case de pariuri, incercand insa sa ne limitam la cat mai putine competitii. Precum se stie, romanul este bun la toate, este polivalent si omniprezent, insa aceste aspecte nu asigura un castig in toate cazurile. Nu exista inca un portret- robot al pariorului perfect, care sa fi castigat atat de mult dintr-un simplu bilet astfel incat sa se retraga pe o insula numai a lui, insa cu siguranta prin persuasiune si multa munca poti reusi sa substitui lipsa banilor cu prezenta lor.

In cunostinta de cauza, unui parior nu trebuie sa ii fie teama de risc. Incepand cu investirea sumei propuse, cu alegerea competitiei si a echipei si, ulterior cu preconizarea rezultatului ce i-ar putea aduce un castig, totul este un risc care trebuie asumat. Teama sau intimidarea din cauza cotelor impuse de catre casele de pariuri trebuie cu desavarsire evitate si sub nicio forma nu trebuie sa iti alimentezi cunostintele dintr-o singura sursa. Zvonurile sau parerile pot fi cu siguranta ascultate, insa decizia finala apartine numai persoanei care investeste sumele. Expresiile de genul “am auzit ca” sau “cineva a castigat din” nu isi au locul in aceasta activitate. Ceea ce creezi cu mana ta se reflecta ulterior in propriile rezultate. In acest fel, intr-un final, castigul ti se va cuveni pe deplin tie, insa si reciproca este valabila, nereusita fiindu-ti atribuita fara doar si poate.

Rabdarea si nervii de otel trebuie sa faca parte din arsenalul oricarui parior incepator, situatiile de pierdere a cumpatului neducand la nimic bun. De regula, acesta se reflecta printr-o judecata gresita si prin tendinta de a razbuna esecul cu o noua incercare, insa nimic nu garanteaza faptul ca in conditiile de stress emotional sustinut, alegerea va fi una de bun augur.

Pentru a reduce riscurile, si pentru a elabora un plan cat mai controlat de pariere, E-pariuri.ro vine in intampinarea clientilor cu nenumarate solutii de a face alegeri din cele mai corecte. Pe langa faptul ca pe site-ul www.e-pariuri.ro puteti gasi cele mai noi informatii legate de competitiile disputate, sau legate de cotele acordate formatiilor jucatoare, de asemenea beneficiati si de suportul  specialistilor care au in spate ani de experienta in acest domeniu. Daca esti la inceput de drum, inarmeaza-te cu rabdare. Am auzit odata o expresie care mi-a ramas in minte, “norocul e de forma unei roti”, astfel incat, daca norocul este intr-o continua miscare, nu putem decat sa ne incercam sansele, in speranta ca acesta nu va trece indiferent pe langa noi.


Articole asemanatoare:
1. Bebelusul regal incinge casele de pariuri: Ce cuvant va rosti prima oara, ce cariera va imbratisa?
2.  Cote pariuri Vardar – Steaua
3. Agenţiile de pariuri din Regatul Unit sunt suprasolicitate
4. Pariuri pentru creşterea PIB din primul semestru: premierul Ponta spune 2,4%, ING vede 1,8%

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.