Cum sa alegi cel mai bun boiler?

By | June 21, 2015

boiler electric de 10 litri cu rezistenta electrica de 1500wUn boiler este una dintre cele mai bune instalatii de care poate beneficia o casa in vederea incalzirii apei, dar si a locuintei efectiv. Desi sunt o multitudine de magazine care se ocupa de distribuirea acestor produse, este foarte important ca alegerea unui boiler electric 10 litri sa se faca din magazine specializate in domeniu, care sa ofere cele mai bune solutii in acest sens.

Boilerul perfect pentru casa ta poate fi ales din multitudinea de produse din magazinul shop einstal. Pe site-ul lor, www.shop.einstal.ro vei gasi o gama larga de boilere, precum cele cu o singura serpentina, sau cele cu doua serpentine, boilere electrice, sau boilere tanc in tanc, dat si boilere electrice sau termoelectrice.

Alegerea unui boiler se face de cele mai multe ori in baza pretului cel mai mic, desi acest lcuru nu este nicidecum cel mai indicat. Boilerul are o functie simpla si sigura, insa chiar si in ceea ce priveste alegerea trebuie sa fim foarte atenti.

Boilerul functioneaza cu ajutorul unui cazan care incalzeste apa. Cazanul insa are nevoie de un anumit combustibil pentru a incalzi apa, iar acest lucru constituie practic primul criteriu de alegere al boilerului in sine. Serpentinele joaca si ele un rol foarte important in cazul incalzirii apei, deoarece prin intermediul acestora se va realiza transferul termic de la cazan la apa rece folosita pentru alimentare.

Un model deosebit de boiler este cel tanc in tanc, cel care poate fi gasit si in cadrul magazinului shop einstal. Acest model este mult mai avantajos decat restul produselor din gama sa deoarece poate asigura o temperatura constanta si uniforma, nemaifiind necesar sa asigure un rezervor cu apa calda pentru incalzirea caruia s-ar folosi foarte mult combustibil. Apa este incalzita mult mai repede decat in cazul sistemelor obisnuite, are o suprafata mult mai mare de incalzire si un ceoficient mult mai mare de transfer termic.

Principiul de functionare, asa cum ii spune si numele are la baza imersarea unui tanc din otel in interiorul altuia, cel dintai avand capacitatea de a incalzi apa si de a o mentine calda pana la momentul utilizarii. In acest fel apa va ramane calda in interiorul acestui sistem, fara a fi nevoie de combustibil suplimentar pentru incalzire.

Fireste ca fiecare dintre noi stie cel mai bine ce produs i se potriveste, conform necesitatilor casei sale. Magazinul online www.shop-einstal.ro poate pune la dispozitia tuturor clientilor o gama larga de astfel de produse, atsfel incat fiecare dintre acestia sa poata alege in consecinta boilerul potrivit.

Totusi, specialistii ne recomanda ca in momentul alegerii unui boiler sa ne consultam cu profesionistii in domeniu, deoarece acestia ne pot indruma catre produsele potrivite mult mai usor decat am face-o noi insine, lucru care ne-ar putea scuti de cheltuieli inutile sau de o stare de disconfort ulterioara.

In acest sens in magazinul shop einstal vei gasi toate informatiile de care ai nevoie in momentul alegerii unui boiler electric 10 litri, astfel incat tu sa poti avea certitudinea alegerii unui produs cu adevarat deosebit care sa contribuie la realizarea unui microclimat confortabil, dar si la o buna functionare a instalatiilor si a sistemelor din casa noastra.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.