Cum sa beneficiez de cele mai ieftine servicii de creare site-uri?

By | January 7, 2015

Cum sa beneficiez de cele mai ieftine servicii de creare site-uriCand vrei sa iti creezi un site, in mod categoric te intereseaza ce pret site practica firma la care vrei sa apelezi. Firmele care nu au nimic de ascuns, lasa preturile la vedere, astfel incat orice doritor sa poata sti in mod clar ce suma trebuie sa scoata din buzunar pentru a cumpara astfel de servicii.

Cei de la IT Exclusiv ofera un pret site bun. De acest lucru te poti convinge intrand pe Itexclusiv.ro. Vei vedea ca preturile nu sunt deloc mari, daca iei in considere toate serviciile incluse intr-un anumit pret.

Cand alegi sa apelezi la o firma de web design pentru a-ti crea un site, pentru optimizare SEO, gazduire web sau alte servicii de acest gen, in mod categoric nu te opresti la prima firma pe care o gasesti, ci incerci sa o gasesti pe cea mai buna, cea care are un bun raport calitate-pret. Sfaturile care urmeaza te pot ajuta sa gasesti mai usor o astfel de firma.

Foloseste un instrument de comparare a preturilor

Poti compara preturile de pe diverse site-uri fie printr-un site de comparare a preturilor, fie printr-o aplicatie speciala. Astfel de instrumente pot fi deosebit de utile in alegerea facuta de tine. Selecteaza rezultatele astfel incat sa-ti apara mai intai site-urile care practica preturile mai mici, apoi intra pe site si vezi clar ce anume este inclus in respectivul pret. Tine cont de faptul ca site-urile putin mai scumpe au de multe ori incluse mai multe servicii.

Fa o lista cu site-urile care ti se par cele mai potrivite

Nu trebuie sa faci o selectie cu ajutorul instrumentelor online, ci in forma clasica. Fa o lista cu site-urile care ti se par cele mai serioase, apoi compara preturile, bineinteles tinand cont si de ce anume este inclus in pretul respectiv. Daca de exemplu, o firma creaza un site pentru 100 de euro, fara a face si promovare pe o anumita perioada, iar altul cu 100 de euro face si promovare, mai convenabila este a doua varianta. Tine cont de aceste detalii care de multe ori fac diferenta.

Verifica portofoliul fiecarui site in parte

Verifica portofoliu pentru fiecare site care ti se pare mai bun, deoarece astfel poti face o alegere mai buna. Portofoliu poate spune enorm de multe despre modul in care lucreaza anumite firme. De asemenea, ia in calcul si site-ul in sine, deoarece e important. Nu alegi un site doar pentru ca e mai ieftin, ci il alegi si pentru serviciile pe care le ofera.

Nu uita ca ceea ce tu cauti e un bun raport calitate-pret. Un pret mic, nu inseamna un site creat la un nivel de calitate superioara. La urma urmei, ceea ce conteaza cu adevarat e sa gasesti un site care ofera cele mai bune servicii la cel mai bun pret, nu cele mai ieftine servicii. Ia in calcul mai multe posibilitati si opteaza pentru cea mai potrivita pentru ceea ce tu iti doresti.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.