Cum să evitaţi imprevizibilul printr-un generator?

By | April 20, 2021

Cum să evitaţi imprevizibilul printr-un generator?Uneori, întreruperile de curent sunt previzibile – apar în timpul sau după o furtună majoră, cum ar fi o tornadă sau un uragan. Alteori, acestea se pot întâmpla din senin, cum ar fi atunci când suflă un transformator sau când echipamentul unei companii de energie electrică eșuează. Oricum, în cel mai bun caz, întreruperile de curent pot fi destul de perturbatoare și, în cel mai rău caz, vă pot costa bani.

Imaginați-vă că sunteți un proprietar de locuințe a cărui energie se opreşte și rămâne aşa zile întregi. La revedere, conținut frigider și congelator. Și dacă sunteți o afacere, o întrerupere prelungită a energiei vă poate costa nu numai inventarul, ci și clienții noi.

De aceea, este esențial să aveți un  generator de curent pentru casa, mai ales în zonele care au tendința de a experimenta condiții meteorologice extreme care duc la întreruperi frecvente de curent.

Cu un generator de rezervă, veți putea alimenta o parte sau o parte din proprietatea dvs., astfel încât să puteți trăi sau să lucrați mai confortabil și să reduceți la minimum pierderile financiare în perioadele în care energia electrică rămâne oprită câteva zile. (Nu confundați un generator de rezervă cu un generator solar, acesta din urmă ar putea servi drept sursă principală de energie a proprietății dvs. tot timpul.)

Dar nu toate generatoarele  sunt la fel, iar tipul de generator pe care îl cumpărați ar putea spune cât de bine funcționează atunci când aveți nevoie. Și, deși ați putea opta pentru un generator portabil mai puțin costisitor, un  generator de curent pentru casa de calitate poate fi un pariu mai bun.

Un generator de așteptare este un generator care funcționează pe gaz natural sau propan lichid și este conectat la o conductă de gaz existentă.

Generatoarele de așteptare sunt proiectate să intre automat atunci când curentul se oprește, astfel încât dvs., ca proprietar al unei case sau al unei companii, să nu experimentați o întrerupere a alimentării. (Adesea, un generator de așteptare poate începe să funcționeze în mai puțin de 30 de secunde odată cu curentul oprit).

Generatoarele de așteptare sunt conectate la un comutator de transfer care le spune când să pornească sau să oprească automat. (Aceasta înseamnă că, în general, aveți nevoie de un electrician cu experiență sau de un tehnician pentru instalare.) Ca atare, cu un generator de așteptare, nu trebuie să faceți nimic odată ce curentul se stinge – puteți sta pe spate și așteptați să revină luminile. pe.

Pe de altă parte, cu un generator portabil, va trebui să îl conectați manual cu cabluri prelungitoare și să îl alimentaţi cu combustibil pentru a funcționa. Un generator portabil va alimenta de obicei doar câteva aparate în casa sau la locul de muncă. Un generator de așteptare, pe de altă parte, ar putea avea capacitatea de a alimenta o întreagă casă sau afacere.

Proprietarii de case și detinătorii de proprietăți comerciale pot beneficia de la un generator de rezervă. În calitate de proprietar de casă, cumpărarea unui generator vă poate scuti de pierderi financiare, cum ar fi deteriorarea alimentelor, atunci când întrerupe curentul electric. De asemenea, dacă lucrați de acasă, un generator de așteptare este o investiție solidă, deoarece vă asigură că nu veți suferi pierderi de venituri din cauza circumstanțelor care nu vă sunt controlate.

În concluzie, pentru a evita orice fel de pierdere asociată cu penele de curent, vă recomand să utilizaţi un generator de curent pentru casa.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.