Cum sa imi aleg un ceas?

By | February 12, 2015

Cum sa imi aleg un ceas?Zilnic facem tot felul de cumparaturi. Uneori cumparam lucruri pentru noi, alteori, pentru altii. Atunci cand cumparam un cadou, avem fel si fel de posibilitati. Cu toate acestea, multi au probleme cand vine vorba de alegerea unui cadou.

Sunt ce-i drept o serie de cadouri universale, insa, te poti trezi cu surpriza de a nu fi pe placul persoanei careia le cumperi. Deseori, cumparam un ceas, bijuterii, carti sau imbracaminte. Depinde acum mult si de persoana, dar si de bugetul pe care il avem disponibil.

Un ceas poate fi un cadou potrivit, mai ales daca il alegi pe cel bun. Uneori, iti poti face chiar si tie cadou un ceas. De unde il poti cumpara? De pe www.topceas.ro. Intra chiar acum si vezi toate modelele disponibile.Cand cumperi insa un ceas, pentru tine, sau pentru alte persoane, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte.

Tinuta

Tinuta este foarte importanta cand vine vorba de alegerea unui ceas. Nu poti merge la o intalnire de afaceri cu un ceas casual sau sport, la fel cum nu poti purta un ceas elegant cand te imbraci in trening. Ceasul trebuie purtat si asortat in functie de tinuta. Tine cont de acest lucru si cand il faci cadou. Daca stii ca persoana careia vrei sa-i faci cadoul se imbraca mereu la costum, cumpara-i un ceas elegant, nu unul sport.

Functii

Unii aleg un ceas dupa functiile pe care le are. Unii doresc simple ceasuri, care afiseaza ora si doar atat, altii doresc ceasuri cu mai multe functii, cum ar fi data sau alarma. Pe langa aceste functii, mai sunt si ceasuri mult mai sofisticate, care sunt gadgeturi dorite de multi.

Dimensiuni

Unii prefera ceasurile mici, altii prefera ceasurile mari. Din moment ce ai o preferinta in acest sens, in mod categoric vei alege in functie de ea. Daca e vorba de un cadou, nu e greu sa-ti dai seama de preferinele persoanei respective, deoarece poti observa cu usurinta ce fel de ceasuri poarta de obicei.

Firma

Unii isi permit sa isi cumpere ceasuri de firma, fapt pentru care conteaza foarte mult firma de la care aceastea sunt cumparate. Ce-i drept, ele sunt cu mult mai scumpe decat ceasurile de la firmele mai putin cunoscute, insa, asta nu este o problema pentru cei care isi permit.

Ceas de dama vs. barbatesc

Sunt intr-adevar ceasuri universale, care merg purtate si de femie si de barbati, insa marea majoritate a lor sunt impartite pe categorii si anume ceasuri de dama si ceasuri barbatesti. In mod clar trebuie sa tii cont de acest aspect.Nu-i poti lua unui barbat un ceas cu floricele, sau unei femei unul cu mingi de fotbal.

Acestea sunt o parte din criteriile dupa care alegi un ceas, insa nu uita sa tii cont si de mecanismul de propulsie, materialele din care e confectionat sau de alte aspecte care pentru tine sau pentru persoana careia vrei sa i-l oferi conteaza.

Vrei un ceas? Intra pe www.topceas.ro. Alege-l si comanda-l. Cu siguranta e un cadou inedit.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.