Cum sa inchiriezi o masina la preturi mai mici

By | October 2, 2018

Daca ai stabilit deja toate detaliile legate de vacanta ta si tot ceea ce ramane de facut este sa gasesti un autoturism pe care sa il inchiriezi, avem cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii cel mai bun pret.

Iata care sunt cele mai bune metode de a inchiria o masina in Bucuresti fara a plati prea mult.

Verifica online ofertele disponibile

La fel ca in cazul ofertelor pentru biletele de avion sau pentru cazare, cele mai bune oferte de inchirieri masini pot fi gasite online. De aceea, va recomandam sa verificati cu atentie promotiile disponibile si sa incepeti sa cautati si sa rezervati cu mai mult timp inainte. De asemenea, ar trebui sa aveti in vedere faptul ca in anumite perioade ale anului, Promotor Rent a Car Bucuresti vine cu reduceri substantiale care pot ajunge si pana la 70%. De asemenea, atunci cand rezervati o masina este bine sa luati in calcul si faptul ca in general cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat pretul de inchiriere scade.

Alegeti-va autoturismul cu intelepciune 

Tipul si marimea vehiculului vor juca un rol imens in stabilirea costurilor de baza pentru inchirierea dvs. De asemenea, va avea un efect mare asupra consumului pe care il va avea vehiculul. Cautati un vehicul mic si compact care nu utilizeaza atat de mult combustibil ca si unele dintre modelele mai mari. De asemenea, aceasta ar reprezenta o buna oportunitate de a incerca un autoturism hibrid, daca astfel de masini sunt disponibile la compania de inchiriere. Cu cat cheltuiti mai putin pe gaz si cu cat mai mic este costul de baza pentru inchiriere, cu atat mai multi bani veti economisi pe termen lung.

Evitati taxele suplimentare

Multe companii de inchirieri auto adauga taxe suplimentare pentru optiuni sau dotari deosebite pe care clientul doreste sa le aiba in masina sa. De asemenea, inapoierea masinii cu rezervorul gol sau inscrierea unui al doilea sofer in contractul de inchiriere pot atrage de asemenea taxe suplimentare. Din acest motiv, un alt mod de a economisi niste bani este sa cititi cu atentie conditiile de inchiriere si va asigurati ca nu veti plati taxe suplimentare.

Calatoriti in grupuri mai mari

De asemenea, pentru a economisi bani pentru vacanta ta este bine sa-ti organizezi calatoria din timp si care sa iti permita sa imparti cheltuielile de calatorie cu prietenii tai. Promotor Rent a Car ofera masini cu sapte locuri care pot fi inchiriate la preturi convenabile.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.