Cum sa inveti secretele organizarii unor evenimente reusite?

By | July 23, 2014

Cum sa inveti secretele organizarii unor evenimente reusite?Daca va aflati in categoria de persoane care au organizat de-a lungul vietii evenimente ce s-au bucurat de un mare succes, veti fi surprinsi probabil sa aflati ca nu oricine se pricepe la organizarea de evenimente.

In schimb, daca ati organzat singuri diferite evenimente pentru compania dumneavoastra si nu numai, va puteti considera cu adevarat talentati, existand foarte multe avantaje atunci cand organizati singur evenimentele companiei dumneavoastre. Unul dintre acestea  consta in faptul ca veti lucra pentru dumneavoastra, afacerea va castiga clienti, iar profitul obtinut nu va trebui sa il impartiti cu cineva.

Multi organizatori de evenimente pot castiga sume frumoase de bani din organizarea unei nunti sau a unui alt eveniment public de o mai mare importanta. Pe de alta parte, este dificil pentru o singura persoana sa se ocupe de toate sarcinile specifice organizarii si planificarii de evenimente, motiv pentru care puteti apela la ajutorul unui asistent.

Este foarte adevarat ca va trebui sa invatati persoana care va deveni asistentul dumneavoastra tot ce stiti despre planificarea evenimentelor, insa cu ajutorul unui asistent va puteti usura munca. Pentru a invata un asistent despre modalitatile prin care se pot organiza evenimente de succes este important sa urmati cativa pasi, ce vor fi prezentati in randurile ce urmeaza.

Cu toate ca  majoritatea oamenilor de afaceri folosesc drept motto sloganul “Clientul obtine ce isi doreste”, specialistii in planificarea evenimentelor sunt de parere ca atat persoanele care solicita serviciile lor, cat si clientii acestora trebuie sa fie multumiti si sa primeasca ce isi doresc.

Pentru a putea oferi servicii de calitate, organizatorul de evenimente si asistentul sau trebuie sa se asigure ca clientul lor are incredere in decizia pe care a luat-o, de a lasa organizarea evenimentului respectiv in mainile lor.

Pentru a deveni un organizator de evenimente de succes, este important atat sa multumiti clientii si clientii acestora, prin serviciile oferite, cat si sa dispuneti de excelente abilitati organizatorice, de care un asistent trebuie sa tina cont. Se poate considera ca abilitatile organizatorice sunt esentiale pentru un organizator de evenimente, cat si pentru un asistent.

De asemenea, sunt necesare bune abilitati de comunicare, deoarece organizarea unui eveniment presupune multa comunicare, fie cu presa, fie cu publicul si nu numai. In plus, comunicarea este importanta pentru a mentine legatura cu clientul.

In acelasi timp, un asistent al unui organizator de evenimente trebuie sa fie creativ si sa fie rezistent la stres, deoarece pentru a se crea un eveniment este nevoie de multa atentie si rabdare. Evident, sunt foarte multe detalii de care un organizator trebuie sa tina cont, cat si informatii pe care trebuie sa le ofere viitorului sau asistent, pentru a intelege mai bine exact munca pe care o presupune organizarea si planificarea evenimentelor.

Cu siguranta nu este usor sa gasiti asistentul potrivit, deoarece nu orice persoana intruneste calitatile unui astfel de job, insa prin rabdare si dorinta de reusita, orice este posibil. Astfel, puteti beneficia de sprijinul de care aveti nevoie in crearea unor evenimente de succes.

Important deasemenea este sa ai si o coafura perfecta pentru evenimentul tau . Fiind gazda trebuie sa arati perfect, asa ca vezi te rog articolul urmator http://bodygeek.ro/35-de-coafuri-culese-de-pe-facebook-care-te-pot-inspira-pentru-urmatorul-eveniment .


Alte stiri actuale :

1. De unde vine fericirea
2. Am trait s-o vedem si pe asta! Ce au reusit oamenii de stiinta sa creeze in laborator
3. Iulia Albu a reuşit să o scoată din minţi pe Teo: «Dacă aş fi în faţa televizorului, ce te-aş înjura…»
4. ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt primii finalişti ai show-ului

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.