Cum sa iti deschizi un magazin de bijuterii?

By | November 21, 2018

Cum sa iti deschizi un magazin de bijuterii?Ne referim in acest articol strict la magazin de bijuterii si nu la amanet bijuterii.

Primii cativa pasi sunt cei mai grei. Atat de multi oameni au idei de afaceri minunate pe care nu le implementeaza niciodata. Odata ce ati depasi inertia, afacerea va parea sa-si ia o viata proprie. Apoi, pasii ramasi si deciziile de afaceri conexe vor aparea si nu va trebui sa mergeti dupa ele.

Pasul 1: Selectati numele magazinului de bijuterii si numele domeniului.

Acest pas este dificil si extrem de important. Ar trebui sa selectati un nume pentru magazinul online de bijuterii care este usor de retinut. Ar trebui sa fie o denumire atragatoare. Vreti ca magazinul dvs. de bijuterii sa fie elegant sau, probabil, la moda? Numele va stabili un ton pentru afacerea dvs. Adresa URL corespunzatoare trebuie sa fie usor de retinut. As evita folosirea cratimelor sau simbolurilor in URL, deoarece acestea sunt greu de retinut. Inregistrati toate variatiile rezonabile ale numelui pe care l-ati selectat pentru o perioada de un an. Puteti sa le reinnoiti intotdeauna anul viitor. Acest lucru va va proteja de potentialii clienti cibernetici in viitor.

Este extrem de important sa selectati un nume care nu este in prezent utilizat de alta afacere online sau offline. Acestea includ nume care pot fi considerate confuze similare cu o afacere deja existenta. Odata ce decideti numele, contactati un avocat pentru a vedea daca numele este deja marca comerciala. Daca este disponibil, aplicati marca comerciala. Acest pas este foarte important. Site-ul dvs. poate fi scos din viitor in cazul in care cineva castiga un proces de incalcare a marcii comerciale care afirma ca incalca marca comerciala inregistrata. Toate eforturile dvs. si cheltuielile de marketing pentru acest nume vor fi irosite.

Pasul 2 Selectati o entitate juridica pentru compania dvs.

Multe intreprinderi incep ca proprietari unici. Acesta este cel mai simplu si mai putin costisitor mod de a incepe. Veti avea nevoie de o licenta de afaceri din localitatea dvs. Dezavantajul acestei forme de afaceri este ca puteti fi tras la raspundere personala daca sunteti actionat in justitie. Toate activele dvs. personale vor fi in pericol.

Urmatoarea optiune este de a va asocia. Acest lucru este mai costisitor pentru infiintare. Se poate face online fara un avocat, daca va simtiti confortabil in aranjarea lucrurilor. Acesta ar fi cel mai putin costisitor mod de a infiinta o corporatie. Avantajul unei entitati corporative este ca societatea este o entitate juridica separata. Prin urmare, activele dvs. personale nu ar trebui sa fie in pericol daca opereaza corporatia ca o entitate separata. Ar trebui sa consultati un avocat pentru mai multe detalii despre persoana juridica corespunzatoare pentru afacerea dvs.

Pasul 3 Selectati un serviciu pentru a gazdui site-ul dvs. web.

Exista multe servicii, cu multe structuri de preturi diferite. Verificati cel putin trei referinte inainte de a continua orice serviciu. Uita-te la site-urile pe care le intretin. Clientii lor sunt satisfacuti? Au un serviciu bun pentru clienti daca aveti probleme? Site-urile functioneaza corect? Site-urile se desfasoara permanent? Exista perioade in care site-ul dvs. poate sa nu fie online din cauza unor probleme de sistem?

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.