Cum sa iti usurezi muncile agricole?

By | September 4, 2014

Cum sa iti usurezi muncile agricole?Pentru unii dintre noi, operatiile agricole pe care trebuie sa le realizam pentru a ne bucura de o recolta bogata reprezinta o pasiune, iar pentru altii sunt doar o necesitate.

Indiferent daca lucram pamantul pentru ca ne place sau din nevoia de a produce singuri hrana, exista utilaje agricole care se pot achizitiona, pentru a ne usura munca. Aceste utilaje sunt de mici dimensiuni, pentru a fi ideale pentru suprafetele mici de pamant, pe care dorim sa le muncim.

Astfel de utilaje sunt motocultoarele, care sunt usor de manevrat si care se conduc cu ajutorul unui ghidon, de catre o singura persoana, pentru a efectua munci agricole.

Daca doriti sa vedeti mai multe modele de motocultoare, puteti accesa aceasta platforma online si sigur nu veti regreta, deoarece este prezentata o gama variata de astfel de utilaje.

Un motocultor este necesar in orice gospodarie, deoarece acesta va ajuta sa sapati pamantul cu ajutorul frezelor atasate sub motocultor in locul rotilor sau sa arati cu plugul normal sau clasic. Totodata, este extrem de util pentru a indeparta buruienile cu prasitoarea tractata sau pentru a pregati pamantul germinativ cu freza tractata.

Asadar, lucrarile agricole care se pot realiza cu ajutorul motocultoarelor sunt numeroase, motiv pentru care pot fi utilizate si pentru a cosi faneata, cu ajutorul unei coase frontale, care se ataseaza de motocultor. Important este, daca doriti sa efectuati astfel de operatii, sa va asigurati ca utilajul pe care il achizitionati dispune de un astfel de accesoriu.

In ceea ce priveste manevrabilitatea unor motocultoare, nu aveti motive de ingrijorare, deoarece se pot folosi cu usurinta, avand o cutie de viteze si o forta de tractiune ridicata, alaturi de posibilitatea de a atasa diferite mansini agricole, precum remorci de dimensiuni diferite, pluguri reversibile, freze de zapada, masini de erbicidat, aparate de cosit sau pompe de irigat.

Inainte de a hotari asupra cumparararii unui anumit motocultor, tineti cont atat de lucrarile de care sunteti siguri ca doriti sa le efectuati, cat si de cele viitoare. Pentru aceasta este suficient sa consultati fisele tehnice ale produselor, pentru a face alegerea corecta. Suprafetele de pamant care pot fi lucrate cu motocultoare pot fi de peste 1500 mp pana la 20.000 mp, motiv pentru care sunt ideale pentru a lucra suprafete destul de mari.

Pentru a cunoaste gama de motocultoare disponibila pe piata, se poate accesa  www.motocultoare-motosape.blogspot.com . Veti descoperi diferite utilaje, care au o latime de lucru cuprinsa intre 700 si 1000 mm, alaturi de o adancime de lucru de pana la 250 mm, cu o putere de 7 CP, etc si diferi accesorii incluse, precum freza ajustabila, rarita reglabila sau roti de cauciuc.

Preturile sunt si acestea variate, pentru a se adresa atat clientilor dispusi sa investeasca mai mult in achizitionarea unor astfel de produse, cat si celor care vor sa cheltuie o suma mai mica de bani. Astfel, munca in gospodarie va deveni mult mai usoara si se poate realiza intr-un timp mult mai scurt, daca veti folosi un motocultor.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.