Cum sa mentin curatenia in intreaga casa?

By | June 6, 2014

Cum sa mentin curatenia in intreaga casa?Ai auzit de minunatele aspiratoare Karcher? Daca nu ai auzit pana acum, inseamna ca nu ai intalnit un aspirator care imbina perfect ergonomicitatea cu performanta si designul. Aceste aspiratoare sunt profesionale si sunt ideale pentru curatarea hotelurilor, restaurantelor sau firmelor.

Atat in hoteluri, cat si restaurante sau in alte firme este nevoie de o curatenie impecabila. Se lucreaza cu clienti, fapt pentru care trebuie sa-i intampini pe acestia cu cea mai mare curatenie. Poti cumpara aspiratoare Karcher pentru a-i face pe clienti sa se intoarca la tine si a doua oara.

Cu siguranta un client nu se va mai intoarece la un hotel sau la un restaurant daca nu a fost multumit de curatenia care l-a intaminat. In aceste sectoare de lucru, curatenia este prioritara. Intra pe Epinvest.ro si cumpara aspiratoarele de care ai nevoie.

Aspiratoarele nu sunt folosite doar in firme, hoteluri sau restaurante. Ele sunt folosite in multe din locuinte, acolo unde exista femei cu adevarat gospodine, care vor sa aiba o casa curata. Probabil stii ca oricata curatenie ai face, nu trece mult timp si iarasi este mizerie. Este si normal, din moment ce folosesti o locuinta. Pana si atunci cand nu locuiesti in ea se face mizerie. Sunt insa anumite trucuri, care te ajuta sa pastrezi curatenia in casa.

In ceea ce priveste baia, daca vrei sa pastrezi curatenia, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Curata de fiecare data cada, chiuveta sau vasul de toaleta, atunci cand le folosesti. Astfel, nu vei permite sa se depuna murdarie greu de indepartat mai tarziu.

Daca vorbim de curatenia de la bucatarie, lucrurile sunt destul de previzibile. Cea mai mare problema aici o reprezinta vasele murdare. Mereu acestea se murdaresc, fie ca gatesti sau mananci. Daca ai masina de spalat, lucrurile sunt simple. Cum murdaresti un vas, baga-l in masina de spalat pentru a nu mai ocupa spatiul din bucatarie care este mereu prea mic pentru doamnele sau domnii care obisnuiesc sa gateasca.

Daca nu ai masina de spalat, cel mai bine e sa speli vasele la timp. Daca gatesti, dupa ce ai terminat, spala-le si lasa totul curat si impecabil. Daca ai mancat, la fel. Nu trebuie neaparat sa astepti ca mancarea sa se fiarba sau prajeasca privind-o. In acest timp, poti sa-ti mai cureti din mizeria din bucatarie. O solutie simpla pentru cei care nu iubesc sa spele vase dupa ce mananca este sa foloseasca farfurii de unica folosinta.

Curatenia in restul camerelor se pastreaza atunci cand esti o persoana ordonata. Nu lasa haine aruncate prin toata casa. Atunci cand folosesti anumite obiecte lasa-le apoi la locul lor si nu intra cu incaltamintea de afara in casa. In dormitor obisnuieste-te sa-ti faci patul in fiecare dimineata, hainele murdare du-le in cosul de la baie, iar pe cele curate impatureste-le si pune-le in dulap.

Fiecare membru al familiei ar trebui sa tina cont de aceste aspecte si sa faca totul pentru a mentine intreaga casa curata. Nu este vorba doar de asa-zisa datorie a  mamei de a face ordine, ci si de datoria celorlalti membri ai familiei de a pastra curatenia.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.