Cum sa organizati o nunta cu buget redus?

By | September 16, 2015

Cum sa organizati o nunta cu buget redus?Organizarea unei nunti cu buget redus nu este imposibila, dar este o provocare chiar si pentru cei mai creativi dintre organizatorii de nunti. De la invitatii de nunta haioase, pana la alegerea meniului, puteti fi inspirati pentru a organiza o nunta de vis, fara sa investiti foarte multi bani.

Puteti sa stabiliti un buget realist al nuntii, bazat pe banii de care dispuneti, pentru a sti exact ceea ce va puteti permite si a va organiza cat mai bine nunta. Cand va ocupati de lista de invitati, este bine sa va limitati la rude si la prietenii apropiati, deoarece costurile pentru organizarea nuntii cresc in functie de numarul invitatilor.

Un alt detaliu important consta in faptul ca sezonul in care stabiliti data nuntii influenteaza pretul. Astfel, daca va organizati nunta in aprilie sau in noiembrie, costurile vor fi mult mai mici, in timp ce in lunile de vara si toamna costurile sunt mai mari.

Odata ce ati fixat bugetul nuntii si numarul invitatilor, dar si data nuntii, puteti alege o locatie de nunta cu buget redus. Va puteti orienta catre curtea spatioasa a unui membru de familie, caz in care puteti inchiria un cort, pentru a organiza o nunta de vis fara costuri prea ridicate.

Decoratiunile de nunta costa destul de mult, dar din fericire pentru viitorii miri, acestea pot fi inchiriate. Astfel, puteti inchiria cosuletele de nunta, vazele pentru aranjamentele florale de masa sau perna pentru verighete. Puteti, de asemenea, sa economisiti bani prin alegerea meniului de nunta, care poate fi unul delicios si mai putin costisitor.

Multi dintre viitorii miri se orienteaza catre torturi de nunta supradimensionate, dar este esential aspectul acestora si nu neaparat dimensiunea. In ceea ce priveste bauturile de nunta, veti economisi bani daca le veti cumpara de la un hypermarket sau en-gros si nu de la restaurante sau baruri.

Pentru a beneficia de reduceri considerabile in organizarea nuntii, puteti merge la targurile de nunti care au loc in anul nuntii dumneavoastra. Este o buna ocazie de a profita de pachete promotionale pentru organizarea nuntii, care sunt extrem de avantajoase.

Daca alegeti un DJ si nu o formatie de nunta veti reusi, de asemenea, sa economisiti bani, deoarece formatiile de nunta sunt mult mai costisitoare. Cat despre rochia de mireasa, veti reusi sa economisiti bani daca o inchiriati. In acest fel, veti putea imbraca in cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra rochia pe care o doriti, fara sa faceti compromisuri.

Acestea sunt cateva dintre ideile pe care le puteti pune in  practica, pentru a economisi bani in organizarea propriei nunti. Puteti, de asemenea, sa va realizati propriile invitatii de nunta haioase si sa optati pentru marturii de nunta hand made, daca sunteti mai creativa. In cazul in care preferati sa le cumparati, veti gasi diferite modele de invitatii de nunta si marturii deosebit de frumoase, la preturi avantajoase.

Puteti vizita magazinul online de accesorii de nunta Invitatiedenunta.ro, pentru a alege unele dintre cele mai haioase si mai deosebite invitatii de nunta, pe care invitatii le vor indragi. Astfel, exista solutii pentru a organiza nunta mult visata cu buget redus.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.