Cum sa realizezi un articol seo de calitate?

By | January 10, 2017

cum-sa-realizezi-un-articol-seo-de-calitateAparent sa scrii un articol seo este o munca usoara, insa doar in momentul in care te apuci de scris vei putea sa intelegi ca aceasta munca nu este deloc una usoara, si ca nu oricine este nascut pentru a scrie articole seo.

Sunt foarte multe persoane care habar nu au ce inseamna un articol seo, astfel ca ei considera ca pentru a scrie un astfel de articol este suficient doar sa deschizi calculatorul si sa incepi sa iti scrii toate gandurile si ideile.

Ei bine, nu este deloc asa. Ca sa incepi sa scrii un astfel de articol, in primul rand ai nevoie de foarte multe informatii corecte, asa ca va trebui sa te documentezi foarte mult pe tema aleasa, pentru ca tu va trebui sa ii oferi cititorului informatii corecte, si totodata care sa nu fie invechite.

De exemplu daca ai de scris un articol despre telefoanele Nokia, cu siguranta un cititor va cauta sa afle cat mai multe informatii despre cele mai noi smartphone-uri ale producatorului, pentru ca informatiile despre telefoanele de acum cativa ani le cunoastem cu totii si nu mai prezinta interes.

Deci atunci cand scrii un astfel de articol, trebuie sa ii prezinti cititorului cele mai noi informatii din domeniul in care se incadreaza tema aleasa de tine.

De asemenea in redactarea articolului trebuie sa stii sa scrii corect gramatical, si sa te poti exprima cat mai corect si cat mai usor, pentru ca persoana care citesteste articolul tau sa poata sa acumuleze informatii noi.

In momentul in care vei scrie articole seo, va trebui sa folosesti anumite cuvinte cheie, care sa redirectioneze cititorul spre anumite site-uri, insa tu va trebui sa stii cand si cum sa scrii acele cuvinte cheie, pentru ca textul sa poata sa fie inteles de toata lumea.

Este foarte important sa stii sa iti alegi un titlu bun pentru articolul tau, un titlu care sa contina cateva cuvinte necesare pentru a face cititorul curios ca citeasca articolul.

Atunci cand vei incepe aceasta munca, va trebui sa iti creezi si un stil propriu prin care sa atragi cititorii spre articolele tale. Cu siguranta daca ei vor fi incantati de articolul citit, vor reveni pentru a-ti citi si alte articole.

Este foarte important sa ai grija de primul aliniat si de informatiile pe care acesta le va contine. Sunt foarte multi cititori care in functie de primul aliniat se hotarasc daca merita sa citeasca articolul pana la sfarsit sau nu, asa ca trebuie sa acorzi o mare atentie primului aliniat.

Dupa cum am mai spus, intr-un articol seo trebuie sa prezinti cele mai noi informatii, iar de aceea trebuie sa te documentezi cat mai mult inainte de a incepe scrierea articolului.

Cu siguranta este bine sa te informezi si sa oferi informatii pretioase cititorului, insa trebuie sa ai mare grija si sa nu copiezi de pe alte site-uri pentru ca vei fi depistat in secunda doi. Daca te intrebi cum poti sa fii descoperit daca ai plagiat, trebuie sa stii faptul ca sunt tot felul de programe care depisteaza acest lucru.

Odata ce ai fost depistat, cititorii nu iti vor mai citi articolele pentru ca iti vei pierde credibilitatea.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.