Cum sa va decorati cu usurinta sufrageria?

By | December 4, 2015

Cum sa va decorati cu usurinta sufrageria?Doriti sa iesiti din anonimat cu o sufragerie moderna si originala? O puteti face cu usurinta, pentru a adopta un design minimalist, fara sa investiti sume mari de bani.

Tot ce va trebuie sunt niste rafturi suspendate si etajere de perete. Acestea pot transforma orice incapere intr-un spatiu care va atrage atentia atentia musafirilor, de care nu va veti plictisi niciodata.

Fie ca optati pentru un raft metalic, fie pentru o etajera din lemn, efectul va fi unul pe masura. Daca alegeti etajere de perete, puteti beneficia de avantajul ca acestea sunt deosebit de rezistente, spre deosebire de cele cu cadru metalic, deoarece sunt prinse direct pe perete cu holsuruburi.

Puteti utiliza rafturi de perete pentru a depozita carti sau pentru a etala colectiile preferate. Daca aveti obiecte decorative pe care doriti sa le expuneti, cel mai bun mod pentru a o face consta in asezarea acestora pe niste etajere care se vor contopi cu peretele. Efectul vizual va fi unul foarte placut, motiv pentru care exista numeroase persoane care se folosesc de rafturi si de etajere pentru a-si decora sufrageria.

Simpla biblioteca deschisa nu este suficienta pentru a ne decora sufrageria intr-un mod original. De asemenea, nu este de ajuns sa optam pentru obiecte decorative unice, chiar daca acestea sunt cu totul speciale. Ne trebuie mai mult de atat, pentru a transforma propriul living intr-o incapere moderna si nonconformista.

Cu ajutorul unor raftulete pe care le pozitionam intr-un mod cat mai creativ, vom reusi sa decoram un spatiu ideal pentru a ne relaxa impreuna cu familia si prietenii. Putem sa vopsim rafturile in aceeasi nuanta cu peretele, iar apoi putem sa asezam diferite obiecte, precum carti, obiecte decorative, reviste sau mici tablouri.

Daca camera dumneavoastra dispune de o usa mai lata, puteti monta etajere pe usa, pe care sa asezati carti. Va doriti un spatiu deschis pe care sa il folositi pentru a depozita diferite obiecte? Puteti transforma un perete intr-un dulap spatios, deschis, prin simpla montare a unor etajere, care vor arata foarte bine.

Rafturile fixate pe perete sunt deosebit de utile si pentru a depozita intreaga dumneavoastra colectie de carti. Puteti aranja cartile intr-un mod nonconformist, pentru a se potrivi notei moderne pe care doriti sa o atribuiti camerei.

Puteti aseza, de asemenea, rafturi de diferite dimensiuni pe peretele din spatele canapelei, pentru a aranja tablouri si obiecte decorative, care vor deveni punctul central de atractie din intreaga sufragerie. Cert este ca veti gasi solutii pentru a decora propria sufragerie intr-un mod cat mai atractiv.

Sufrageria este spatiul in care ne relaxam impreuna cu familia, cat si locul in care ne invitam musafirii. Tocmai de aceea trebuie sa arate foarte bine, iar fiecare detaliu conteaza. Niste simple etajere ne salveaza de timp si ne ofera solutii avantajoase pentru a moderniza living-ul si a-l decora intr-o maniera unica. Daca ne simtim neinspirati, putem cere sfatul unui designer interior, care ne va oferi cele mai bune sfaturi, potrivite spatiului pe care dorim sa il amenajam, dar si personalitatii noastre.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.