Cum se alege corect un ceas de mana?

By | November 17, 2021

Cum se alege corect un ceas de mana?Un ceas nu este suficient pentru fiecare ocazie. Datorita modei sau a nevoii de a controla timpul, idealul este ca directorii sa aiba trei sau patru tipuri de ceasuri care sa le combine cu tinutele lor si cu agenda zilei.

Cu toate acestea, alegerea acestui accesoriu si a acestei tinute nu ar trebui facuta la intamplare. Trebuie sa acordati atentie acestei sarcini, deoarece materialul din care este fabricat ceasul, designul si culorile contribuie sau minimizeaza valoarea articolelor de imbracamintE.

Deci, in ce ocazii ar trebui purtate diferitele tipuri de ceasuri?

Pentru intalnirile de lucru din timpul zilei, un ceas formal se poate combina bine. De preferat cele din metal sau de un ton care se combina cu cureaua.

Intre timp, pentru a merge la o logodna pe timp de noapte, cum ar fi o casatorie sau o ceremonie, un ceas elegant, auriu sau argintiu, cu un fundal negru, pare potrivit.

In plus, pentru a merge la munca, un model casual arata bine cu tesaturi sau curele metalice. Poate fi negru, albastru sau maro, in functie de tinuta.

In cele din urma, atunci cand practicati un sport, ideal este sa purtati un ceas confortabil si rezistent la apa. Si pentru anumite activitati, cum ar fi alergarea sau ciclismul, cronometrul este ideal.

Sfaturi si tendinte

Vanessa Rodríguez, blogger de moda al “La vida de Serendipity”, impartaseste un sfat pentru a facilita combinatia dintre ceas si tinuta.

“Uita-te la pantofii tai. Daca sunteti incaltati cu unii formali, atunci ceasul ar trebui sa fie, de asemenea in ton. Iar daca pantofii tai sunt mai business casual, poti reduce nivelul de formalitate al ceasului tau.” Si acelasi lucru este valabil si pentru catarama curelei, deoarece ar trebui sa se potriveasca cu culoarea.

Astazi, in plus, potrivit expertilor, exista doua tendinte in ceasurile pentru barbati: retro, majoritatea metalice; si minimalist, subtire si simplu. Iar ceasurile tehnologice sunt deja o tendinta. “Sunt aproape ca o extensie a telefoanelor mobile si a computerelor noastre”, spun expertii.

Brandurile si preturile sunt multe, dar principalul lucru este stilul personal si sa te  simti confortabil cu ceea ce porti.

Nu pierdeti masura din vedere

Atunci cand cumparati un ceas, este important sa luati in considerare diametrul incheieturii mainii. Daca este mai mica de 15 centimetri, este recomandabil sa evitati ceasurile cu diametru mai mare de 40 de milimetri. Pe de alta parte, daca aveti o incheietura groasa, este de preferat un ceas cu un cadran mai mare de 42 de milimetri. Proportia este importanta pentru ochi.

Alege un ceas de mana Zeppelin Atlantic  si poarta-l cu mandrie in cele mai interesante tinute.

 Ceas de lux

Ceasurile  de lux, care traiesc un moment deosebit de popularitate, sunt piesa de care ai nevoie pentru a da o nota de glamour tinutei tale. Acestea sunt de obicei concepute cu o carcasa ingusta si o curea din piele potrivita. Cadranul este de obicei simplu si minimalist (fara cronografe sofisticate sau faze ale lunii).

Este piesa ta pentru situatii elegante si formale, sau atunci cand vrei sa arati cel mai bine sau sa faci o impresie buna.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.