Cum se face optimizarea seo in cel mai creativ mod?

By | November 6, 2017

Cum se face optimizarea seo in cel mai creativ mod?Acronimul seo provine de la Search Engine Optimization, care in limba romana inseamna optimizare pentru motoarele de cautare, si este un proces alcatuit din mai multe etape care au ca si scop cresterea traficului unui site.

Mai mult ca sigur in cazul in care ai cat de cat cunostinte despre acest domeniu, nu mai este pentru tine un secret faptul ca SEO a devenit o adevarata stiinta, care dupa cum am mai spus deja in acest articol are ca si principal scop cresterea traficului unui site.

Deci, se poate spune faptul ca a face seo, inseamna sa ai un job foarte creativ, iar daca iti doresti sa faci optimizare seo, trebuie sa o faci in cel mai creativ mod, pentru ca in caz contrar, nu prea ai cum sa fii primul in pagina cu rezultate Google.

Daca stai sa privesti din alta perspectiva, si anume sa procedezi la fel ca si toti ceilalti care fac optimizare seo, atunci iarasi nu ai cum sa ajungi vreodata in fata lor, pentru ca si ei folosesc aceleasi metode ca si tine.

Pentru a descoperi modul in care iti poti optimiza in cel mai creativ mod site-ul, ai putea sa accesezi oricand cu cea mai mare incredere http://danbradu.com/optimizare-seo/, si vei putea invata de la cei mai buni specialisti.

In primul rand, este important faptul ca in acest an, de foarte multe ori, seo se rezuma la scrierea unor texte si dezvoltarea unor bloguri. Ce inseamna asta? Indiferent ca detii un site oarecare, sau ca ai un magazine online, cu siguranta vei avea nevoie de un blog, pentru a putea face optimizare seo.

Ei bine, pana aici totul este ceva normal, insa de aici inainte urmeaza partea creativa, pentru ca va trebui sa ai articole unice excelent redactate, iar aici poti opta si pentru articole de 300 sau 500 de cuvinte, dar si de articole foarte mari, care sa fie bogate in informatii, insa articolele ar trebui sa fie unice.

Un alt aspect foarte important de care va trebui sa tii cont atunci cand te vei apuca sa faci optimizare seo, va fi legat de faptul ca va trebui sa te concentrezi mai mult pe experienta utilizatorului, si mai putin pe standardele seo.

Tocmai de aceea, articolele care se gasesc pe un site nu trebuie sa fie foarte lungi si plictisitoare, iar numarul de cuvinte cheie sa fie exagerat de mare, pentru ca astfel se va crea impresia ca site-ul respectiv a fost creat doar pentru motoarele de cautare.

Un site care sa aiba succes va fi acel site unde articolele nu sunt foarte lungi, sunt bogate in informatii, iar utilizatorul petrece destul de mult timp, ceea ce cu siguraranta arata faptul ca site-ul este unul de calitate superioara.

Un aspect deasemenea important este bounce rate-ul, astfel ca acesta cu cat este mai mic, cu atat sunt mai mari sansele ca Google sa evalueze continutul tau ca fiind foarte valoros, si sa il ia in considerare ca fiind relevant in nisa sa.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.