Cum se inlocuieste un ecran spart?

By | August 13, 2018

Cum se inlocuieste un ecran spart?Va flati cumva in situatia de a fi scapat din mana telefonul dumneavoastra iPhone, iar ecranul s-a spart imediat? Nu stiti ce sa faceti si va simtiti depasit de situatie? Nu aveti timpul necesar de a lua centrele de reparatii telefoane la rand pentru a gasi solutia potrivita sau nu stiti care ar fi solutia potrivita pentru a-l repara? Reparatii iPhone va ofera solutia rapida, eficienta si sigura pentru ca ecranul iPhone-ului pe care il detineti sa fie ca nou, prin inlocuirea profesionista a acestuia in centrul nostru de reparatii.

Totodata, este bine de stiut ca in cazul in care doriti ca reparatia sa fie una sigura este nevoie de respectarea unor conditii, iar anumite lucruri nu sunt absolut deloc indicate sa le faceti in vederea repararii unui ecran de iPhone spart. Ar fi bine ca inainte de a ajunge la noi sa respectati aceste lucruri pentru a nu exista riscul sa va pierdeti definitiv sansa de a repara ecranul telefonului sau cel de a provoca si alte pagube dispozitivului.

De obicei, cand un lucru se strica, avem tendinta de a-l repara cat mai rapid, indiferent care ar fi solutia pe care o gasim la indemana, pentru ca iPhone-ul a devenit deja un obiect indispensabil fara de care nu putem sta pentru perioade de timp prea mari. Bineinteles, cautam si solutia cea mai ieftina, iar acest lucru inseamna, de obicei, ca ne apucam sa facem reparatia de unii singuri, acasa. Tocmai acesta este unul dintre lucrurile interzise in cazul in care iPhone-ul s-a stricat si necesita reparatie. Este indicat sa asteptati si sa platiti putin mai mult decat ati face reparatia singuri, dat fiind ca doar astfel puteti avea siguranta lucrului bine facut. Asadar:

  • Nu incercati niciodata sa reparati singuri ecranul spart al iPhone-ului pe care il detineti!
  • Nu mergeti sa va reparati ecranul in locuri neautorizate de Apple. iPhone-ul este un telefon care are nevoie de un anume tip de ecran specific pe care doar Apple sau centrele autorizate il pot detine.
  • Nu comandati piese iPhone pe internet. Deseori, furnizorii spun ca piesele pe care le vand sunt certificate, desi realitatea nu este chiar aceasta.
  • Nu incercati sa dezmembrati telefonul de unii singuri! Pentru acest lucru este nevoie de instrumente precise si sigur nu doriti sa provocati alte daune din cauza imposibilitatii de a le folosi pe cele potrivite.

Toate cele precizate mai sus pot duce, practic, la incetarea functionarii telefonului.

Cea mai sigura solutie pentru repararea unui ecran spart al telefonului iPhone este sa il aduceti in centrul nostru de reparatii. In acest fel, puteti fi siguri ca piesele folosite sunt 100% certificate Apple si primiti garantia reparatiei efectuate. Aceasta modalitate de a va repara iPhone-ul devine, astfel, cea mai fiabila pentru a-i putea asigura telefonului viata lunga.

Dupa ce ati rezolvat in siguranta problema ecranului spart, este indicata achizitionarea unor accesorii pentru protectie, iar dintre acestea recomandam utilizarea unei protectii care sa amortizeze socurile in cazul in care telefonul cade pe jos, pe suprafete dure, precum si utilizarea unei protectii de ecran sub forma foliilor protectoare care sa preia socurile in locul ecranului in cazul in care ecranul telefonului este lovit din diverse cauze.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.