Daca astepti Black Friday, ai grija de unde iti faci cumparaturile! Botosaneanul atentioneaza

By | November 9, 2021

Nu doar sarbatorile de Paste si de Craciun sunt asteptate in decursul unui an. Luna noiembrie este cea potrivita pentru a-ti face cumparaturi pe care poate ca le-ai asteptat tot anul! Este luna reducerilor, mai exact Black Friday, un eveniment asteptat de multi romani. Insa, sa nu ne lasam pacaliti de asa-zisele reduceri care nu fac altceva decat sa platim mai mult decat pretul initial.

Iata ca aceasta practica neortodoxa a fost data in vileag in judetul Botosani, unde un site renumit pe piata din Romania risca sa fie suspendat exact in aceasta saptamana in care are loc marele eveniment.

Un ziar Botosani relateaza un articol despre acest subiect, care de altfel este de interes pentru public. In goana dupa reduceri se intampla sa nu mai tinem cont de unde cumparam, iar daca preturile sunt scrise cu rosu ne dovesteste ca sunt reduse. Adevarul insa este de departe altul.

Botosaneanul vine cu detalii despre acest magazin online si despre fake discounts

In trustul de presa botosaneanul.ro putem citi toate detaliile despre acest subiect. Astfel ca in urma unor controale s-au constat ca pe site-ul Altex.ro erau produse cu reduceri de pret, insa realitatea era cu totul alta. Drept urmare, ANPC au propus ca site-ul sa fie temporar suspendat in aceasta perioada. Reprezentantii au descoperit peste 1.000 de produse care erau “reduse”.

Socant este de asemenea si rapsunsul reprezentantilor de la magazin afirmand faptul ca ei nu pot fi corecti atat timp, cat si altii de pe piata pratica acest lucru. Cert este ca indiferent de scuze, publicul are de suferit din aceasta cauza, fiind pacaliti in numar mare de aceste reduceri de fapt neexistente.

Tot pe trustul de presa Botosaneanul vom gasi si alte articole de interes pentru cetateni. Vom putea citi aici atat stiri locale, cat si judetene si nationale.

Este un ziar online apreciat in judetul Botosani pentru ca este un ziar de investigatii ce vine mereu cu stiri de interes, dar mai mult decat atat, inainte de a fi publicate, sunt verificare riguros pentru a nu transmite informatii eronate. Gasim aici rubrici variate precum cele economice, politice, administrative, sociale, imobiliare, dar si anchete saptamanale, interviuri si reportaje.

Asadar, informati-va din surse sigure, din ziare cu scopul clar de a scoate adevarul la iveala, nu de a-l baga sub pres.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.