De ce este indicat sa va incinerati decedatii?

By | February 12, 2020

De ce este indicat sa va incinerati decedatii?Cu toate ca nu ne face placere sa ne gandim la astfel de lucruri, mai repede sau mai tarziu, fiecare dintre noi ne vom lua ramas bun de la aceasta lume, plecand spre lumea de apoi. Ceea ce nu stim insa, este cand si cum vom muri.

Ei bine pentru ca oamenii mor in fiecare zil, locurile de veci disponibile in cimitire sunt din ce in ce mai putine, iar din acest motiv, fiecare familie trebuie sa gaseasca o solutie atunci cand un membru al familiei moare.

In cazul in care cineva din familia dvs. isi pierde viata, ar fi indicat sa va indreptati atentia spre ProIgnis incinerator, si sa optati pentru incinerarea persoanei respective. In urmatorii ani, incinerarea umana va creste atat de mult in popularitate conform spuselor mai multor specialisti, astfel incat majoritatea persoanelor vor fi incinerate si nu inmormantate.

Cremarea poate fi, de asemenea, mult mai putin costisitoare decat o inmormantare traditionala completa. Alegerea cremarii va permite sa eliminati multe costuri asociate cu inmormantarile, inclusiv mormantul, taxa pentru cimitir sau cumpararea locului de veci si costurile pentru cripta. care trebuie sa precizam ca sunt foarte mari.

Odata ce persoana decedata este incinerata, aceste costuri nu mai sunt necesare, iar familia nu mai cheltuie bani.

Multe persoane considera, de asemenea, incinerarea ca o optiune mai ecologica, deoarece niciun teren nu este deranjat pentru saparea gropilor, in vederea inhumarii. Acesta este de-asemenea un motiv pentru care ar fi indicat sa luati in considerare incinerarea persoanelor dragi, atunci cand acesta vor muri.

Un alt beneficiu al cremarii este ca asigura portabilitatea ramasitelor. Daca membrii familiei supravietuitoare parasesc definitiv localitatea sau chiar tara, pot lua cu ei ramasitele provenite de la incinerare.

Cremarea permite de asemenea, o mare varietate de optiuni de dispunere. In timp ce unele familii decid sa ingroape urnele intr-un cimitir, majoritatea familiilor pur si simplu iau urnele acasa, pentru a pastra cenusa celor dragi aproape.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre motivele datorita carora, in cazul in care cineva drag din familia dvs. isi pierde viata, ar fi indicat sa optati pentru incinerare, in loc sa inmormantati persoana decedata.

Acum ca am discutat despre motivele datorita carora este mai indicata incinerarea umana decat inmormantarea, haideti sa vedem si cum functioneaza aceasta procedura.

Cum functioneaza cremarea?

Sicriul este asezat pe un dispozitiv special care ridica sicriul si il introduce in cuptor. In timpul incineratiei, cuptorul are o temperatura de aproximativ 1200 ° C. Dupa aproximativ 90 – 120 de minute, procesul de cremare este complet, iar cenusa este scoasa din cuptor. In unele cazuri, ramane un metal pretios in urma incinerarii (dinte de aur de exemplu), sau diferite alte materiale metalice (tije metalice avute de decedat in mana sau picior), etc.

Imediat ce intreaga procedura este finalizata, iar cenusa este depusa in urna, aceasta va fi predata familiei indoliate, care poate sa pastreze cenusa, o poate ingropa sau chiar o poate imprastia in mare.

Dupa ce am discutat in acest articol despre cremare, si am vazut cate avantaje ofera, cu siguranta va veti gandi la aceasta solutie, atunci cand o persoana draga din viata dvs. isi gaseste sfarsitul.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.