De ce este necesar cel mai bun decantor de ceara?

By | August 16, 2016

De ce este necesar cel mai bun decantor de ceara?
Va vom explica in continuare de ce un decantor ceara  este necesar si foarte util la saloanele cosmetice sau chiar acasa.

Iata argumentele principale ale utilizarii decantorului de ceara:
–    este un dispozitiv creat special pentru epilare, prin urmare nu se poate compara cu nicio alta modalitate rudimentara folosita in acest scop;
–    ofera conditii maxime de siguranta, stiind faptul ca ceara trebuie topita, la anumite temperaturi, are termostat pentru a regla temperatura, si poate fi si refolosita, astfel dispozitivul are site speciale care asigura indepartarea resturilor de par si limpezirea cerii;
–    la saloane cosmetice timpul pentru pregatirea cerii si aplicarea sa trebuie sa fie destul de scurt, si numai un decantor poate sa pregateasca o cantitate mai mare de ceara, in functie de necesitati intr-un timp relativ scurt;
–    exista diferite decantoare de ceara, si alegerea lor se face in functie de performantele dorite, pentru simplificarea procesului de epilare in saloane;
–    rezultatele folosirii aparatului sunt mult mai bune pentru ca asigura cea mai buna calitate a produsului pentru epilat: ceara.

De ce s-au gandit specialistii in cosmetica la un astfel de produs? Principala problema pe care toate femeile o au este indepartarea parului nedorit de pe corp. Cum pot face acest lucru? Prin epilatul cu ceara. Cat de usor este?

Doar cele care au folosit ceara stiu… Este destul de greu, dureros si ineficient, daca nu au un decantor de ceara. De aceea, acest produs revolutionar este cel care garanteaza o ceara optima suportata de piele si se poate utiliza si acasa, pentru ca procesul de manevrare nu este lung.

Pentru ca exista diferite modele de decantor, alegerea se poate face online studiind site-urile cu aceste produse, se face apoi comanda si un curier va aduce oriunde in tara respectivul aparat. Comanda poate fi insotita si de un kit de epilare, care include rezervele de ceara in principal. Se poate folosi si parafina.

Ceara este de mai multe tipuri: traditionala naturala din miere, titanium rose, albastra, azulene. Tot in kit sunt spatulele de lemn pentru intinderea cerii.

In concluzie, este necesar un decantor de ceara pentru ca este un aparat performant, la saloane este categoric o piesa de baza, iar pentru clientele care doresc sa il foloseasca acasa va da rezultate in timp, pentru ca acestea nu vor mai avea nevoie de programare la salon, oricand doresc il pot utiliza, se vor bucura de maxima sa eficienta, il vor recomanda si altora, sau chiar il vor folosi pentru a oferi sprijin celor care nu l-au achizitionat deja.

In mod sigur, dupa folosirea aparatului clientele vor avea o piele extrem de fina, care nu a suferit prea mult prin procesul epilarii, o piele sanatoasa, de asemenea, protejata prin asigurarea temperaturii optime de aplicare a cerii si printr-o refolosire foarte curata a acesteia.

Decantorul de ceara este necesar ca piesa de baza in orice salon cosmetic, cu cat este mai performant, cu atat mai bune vor fi serviciile. Si de ce nu sa fie o piesa de baza si in micul cabinet cosmetic din casa oricarei femei!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.