De ce Google penalizeaza un site ?

By | July 25, 2014

De ce Google penalizeaza un site ?Pentru ca o afacere online sa fie una de succes trebuie sa beneficieze de o strategie de optimizare SEO foarte buna . www.danbradu.com  iti propune cele mai inteligente strategii de SEO si social media adaptate fiecarei industrii in parte , strategii 100% in conformitate cu cerintele Google . Compania noastra este una dintre cele mai bune , daca nu cea mai buna , companie de profil din Romania .

Cei peste 6 ani de experienta  , cei peste 100 de clienti (atat din tara cat si din strainatate) , cele peste 100 de site-uri ( proprietate personala ) cu pr 1-5 si nenumaratele cuvinte cheie in top 10 , pe care le detinem,  ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru afacerea ta . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum Danbradu.com .

Daca nu apelezi la o companie specializata in SEO poti avea serioase probleme . Printre aceste probleme se numara si penalizarile primite de la Google . O penalizare de la Google poate sa fie temporara sau permanenta , fie pe un singur cuvant cheie fie pe mai multe . Sunt anumite situatii in care un site poate sa ajunga mai jos de pagina 50 daca persoana care face stategia de SEO nu are nici o idee despre ceea ce face .

Penalizarile o sa apara ca ciupercile dupa ploaie cand se comit greseli .

Iata cateva situatii care pot atrage dupa sine penalizari serioase :

•    Link exchange . Daca in urma cu ceva timp schimbul de link-uri era o strategie functionala , actualmente , ca urmare a numarului mare de abuzuri facute de webmasteri , Google a hotarat sa considere aceasta tehnica de promovare ca fiind una ‘’murdara’’ . Insa ,  un site vechi de buna calitate , cu un continut original , poate face cateva schimburi de link-uri cu scopul obtinerii unor beneficii . Cu toate acestea , numarul link exchange-urilor sa fie unul decent .

•    Cumpararea de link-uri . Este o practica destul de mult utilizata care poate sa aduca anumite beneficii . Cu toate acestea , pentru a nu atrage penalizari de la Google , cumpara numai link-uri de pe site-uri de calitate , iar numarul acestora sa fie decent .

•    Continutul plagiat . Un continut duplicat/copiat  este cea mai mare greseala pe care o poate face un webmaster , din dorinta de a grabi rezultatele strategiei de SEO se prefer  copierea continutului de pe alte site-uri .  Pe langa faptul ca acel continut nu o sa fie bine indexat poate sa genereze reclamatii din partea autorului de drept . Acesta poate sa apeleze la provider-ul tau de hosting care poate sa te lase fara gazduire . Ca sa nu mai vorbim de faptul ca site-ul tau poate sa ajunga pe ultimile pagini in motoarele de cautare . Pentru a verifica originalitatea continutului poti sa folosesti intr-o anumita masura Copyscape , cel mai bun serviciu de verificare a originalitatii continutului .

•    O aglomerare de link-uri pe pagina . Daca Google sesizeaza ca ai prea multe link-uri in raport cu calitatea si cantitatea continutului o sa iti trimita imediat o sanctiune . Motorul de cautare este de parere ca link-urile respective nu ofera informatii utile si relevante pentru utilizatorii tai . Daca nu stii , sloganul Google este urmatorul ‘’ Content is King ‘’ adica ‘’ continutul este rege ‘’ .

•    Paginile Internal 404 . Acestea trebuie pe cat se poate evitate . Ce sunt de fapt aceste pagini ? Ei bine , acestea nu returneaza utilizatorului un continut ci un mesaj de eroare care ne spune ca acea pagina nu mai exista . In timp , in urma schimbarilor aduse structiurii site-ului , stergerii anumitor elemente , pot sa apara paginile 404 . Aparitia acestora poate fii evitata utilizand o serie de instrumente de redirectionare . Insa , pentru ca aceste instrumente de redirectionare sa functioneze  trebuie manevrate de persoane specializate . Un numar mare de pagini 404 pot sa conduca la distrugerea reputatiei site-ului tau .

Asadar , daca vrei sa ai un site de buna calitate trebuie sa apelezi la specialisti .

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.