De ce merita sa cumparati un smartphone Xiaomi?

By | August 12, 2020

De ce merita sa cumparati un smartphone Xiaomi?Una dintre cele mai importante decizii pe care le puteti lua in prezent, este alegerea smartphone-ului. Este important sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere, dat fiind faptul ca urmeaza sa folositi dispozitivul in foarte multe scopuri.

Tocmai de aceea, este foarte important sa gasiti un dispozitiv care sa aiba un raport calitate – pret foarte atractiv. Indreptati-va atentia spre un smartphone Xiaomi, si cu siguranta nu veti regreta.

Aceste dispozitive au pretul mult mai mic in comparatie cu telefoanele Samsung, iPhone, Huawei, Sony si nu numai. Chiar si in cazul unei defectiuni, puteti gasi piese telefoane Xiaomi la preturi mult mai mici in comparatie cu piesele telefoanelor scoase pe piata de catre producatorii amintiti in randurile anterioare.

Sa nu credeti insa ca daca alegeti un smartphone Xiaomi, care are si piesele de schimb ieftine, acesta va fi de calitate slaba. Dupa cum stim cu totii, marii producatori de pe piata aleg sa investeasca foarte multi bani in campaniile publicitare, pentru a-si vinde produsele.

Apoi, marile companii de pe piata mii de magazine la nivel mondial, astfel ca trebuie sa suporte costurile salariilor, ale spatiilor comerciale, etc.

Acest lucru este simplu de inteles: companiile de top ajung sa cheltuiasca sume foarte mari de bani, iar pentru a-si recupera investitiile, se vad nevoite sa scoata pe piata telefoane la preturi supra evaluate.

Acesta poate fi si cu siguranta este un punct forte pentru cei de la Xiaomi, care nu detin nici un magazin fizic. La ei totul se desfasoara online, astfel ca veti putea cumpara un smartphone Xiaomi doar de la magazinul lor online.

Apoi, Xiaomi este brandul care se bazeaza in totalitate pe Social Media pentru comercializarea telefoanelor, a accesoriilor si a orice piese telefoane Xiaomi au nevoie utilizatorii. Acest lucru este foarte important, pentru ca Xiaomi nu investeste nici macar un cent in publicitate.

Acest lucru inseamna ca in comparatie cu toate celelalte branduri de pe piata, Xiaomi isi permite sa vanda telefoanele la preturi mult mai atractive in comparatie cu celelalte branduri, iar pe langa smartphone-uri, si accesoriile, dar si toate piesele acestor telefoane au preturi foarte atractive.

In plus, Xiaomi are o filozofie diferita fata de concurenta. Daca toate firmele doresc sa vanda 100 de telefoane la 1000 de dolari per produs, Xiaomi prefera sa vanda 1000 de telefoane la 100 de dolari per produs.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, profitul este acelasi, dar Xiaomi are vanzari mai multe in comparatie cu celelalte companii de pe piata, iar in acest fel va reusi cu siguranta sa castige din ce in ce mai mult respect din partea utilizatorilor, care mai devreme sau mai tarziu isi vor alege telefoanele acestui brand.

Vreti sa aflati inca un amanunt foarte cool despre Xiaomi? Ei bine, atunci cand un utilizator care detine un smartphone iPhone sau un orice alt telefon Android, indiferent de numele producatorului sau model, indiferent de valoarea de piata a dispozitivului, daca alege sa il inradacineze, va pierde valabilitatea garantiei telefonului.

Aici, Xiaomi iarasi surprinde pentru ca in cazul in care utilizatorii aleg sa isi inradacineze telefoanele, producatorul nu ii sanctioneaza si nu le anuleaza perioada de garantie, iar acest lucru in opinia multor utilizatori de smartphone este un avantaj foarte mare al brandului, in fata celorlalte companii.

Acestea sunt asadar, doar cateva dintre motivele datorita carora se poate spune ca este rentabila alegerea unui smartphone Xiaomi. Exista mai multe modele lansate de brand recent, iar in functie de preferinte si de asteptarile pe care le aveti de la dispozitiv, puteti alege un smartphone Xiaomi care sa va satisfaca toate cerintele.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.