De ce sa cumparati camesi made to measure?

By | November 6, 2019

De ce sa cumparati camesi made to measure?Daca doriti sa va imbunatatiti garderoba si v-ati simtit tentat de ideea de a va imbraca hainele facute special pentru dvs., o camasa confectionata pe masura ar putea fi introducerea perfecta in lumea hainelor personalizate.

Camasa va fi facuta pe masura, camasa va fi facuta individual pentru client, dar cu un model preexistent, care este modificat pentru a se potrivi. Se pot amesteca diverse componente si elemente de design. Daca, de exemplu, aveti un gat mic, dar un tors mai mare, puteti alege sa puneti un guler de 15”pe corpul de dimensiunea 16”. Vor fi diferite forme de guler si alte detalii din care sa alegeti atunci cand optati pentru camasi made to measure.

Este crucial sa cunoastem distinctia dintre MTM si serviciile traditionale personalizate. Un costum personalizat sau o camasa este confectionata pe un model individual confectionat special pentru client. Masuratorile vor fi luate de persoana care iti creeaza modelul si vor tine cont si de modul in care sta clientul, precum si de o optiune nelimitata de gulere si mansete.

Acest serviciu poate dura mai mult, va fi mai scump, iar majoritatea producatorilor de camasi vor insista pe o comanda minima. La comanda nu este intotdeauna mai bun, dar ar trebui sa fii suspect de orice serviciu care pretinde ca este personalizat atunci cand nu este asa.

De ce cumparati camasi facute pentru masurare?

Exista diverse motive pentru care ar trebui sa va tratati cu o camasa confectionata pe masura, dar nu toate serviciile sunt aceleasi. Este important sa va potriviti asteptarile cu privire la serviciul potrivit si sa puneti intrebari corecte inainte de a va desparti cu orice numerar. Mai presus de toate, asigurati-va ca compania are panza dorita si ca acestea ofera stilurile si potrivirile potrivite.

Unul dintre avantajele MTM este ca trebuie sa incercati mai intai pe o alta camasa de proba. Aceasta este o oportunitate de a exprima modul in care doriti sa se potriveasca camasile dvs. si sa vedeti daca cererea dvs. poate fi potrivita. Toate serviciile ar trebui sa va permita sa aveti lungimea perfecta a manecii, dar unele va vor permite, de asemenea, sa modificati lungimea corpului camasii.

De asemenea, este posibil sa fiti in masura sa modificati latimea mansetelor dvs. (util daca aveti un ceas mecanic puternic) si uneori puteti modifica talia camasii, desi acest lucru se obtine de obicei prin alegerea unei alte dimensiuni a corpului.

Deoarece trebuie sa incercati mai intai o camasa, nu este nevoie de o incercare sau o amenajare, astfel incat MTM este mai rapid decat la comanda si de obicei puteti comanda in single-uri. Christopher Field, proprietar al marcii de croitorie din Londra, Guy Field, considera ca abilitatea de a comanda o camasa este un avantaj semnificativ pentru MTM, desi sfatuieste ca clientii „nu se grabesc sa cumpere imediat o intreaga garderoba de camasi MTM – este mai bine sa inceapa cu una”.

De ce trebuie sa calcati o camasa made to measure?

Cu siguranta o asemenea camasa o veti purta de cate ori se va ivi ocazia. Ei bine, inainte de a imbraca camasa, o veti calca. O camasa incretita arata obosita si scrumoasa. Multi considera ca fierul este obositor si consuma mult timp, dar nu trebuie sa fie. O camasa calcata rae multe beneficii, precum:

  • Calitatea camasii tale rochie va dura mai mult. Distingand curatarea uscata si, in schimb, alegand fierul de calcat, va adauga cel mai probabil cativa ani in plus camaselelor tale preferate. De ce? Va puteti concentra pe curatarea unor parti specifice care o necesita, cum ar fi gulerul si mansetele, in timp ce lucrati usor la piese precum maneci si corp.
  • Veti salva cu siguranta niste bani, pentru ca nu veti avea nevoie sa cumparati foarte des camesi noi.
Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.