De ce sa folosesti Raventools?

By | January 18, 2019

De ce sa folosesti Raventools?O solutie care a fost adoptata de foarte multe firme de SEO si specialisti este reprezentata de pachetul unelte seo ieftine unde ai la dispozitie o gama foarte vasta de utilitare SEO si pentru web design pe care le poti folosi. Aceste utilitare sunt absolut geniale si iti vor face munca mai usoara. In plus, nu mai e necesar sa te ingrijorezi cu privire la preturi pentru a ai toate tool-urile la cel mai bun pret care va ramane constant pe viata odata ce ai facut primul abonament. In plus, este important de mentionat ca ar trebui sa te grabesti pentru ca locurile se ocupa si preturile cresc.

Discutam azi drspre Raventools unul dintre toolurile pentru care am cumparat acest pachet.

Auditorul site-ului de Raven Internet Marketing este un instrument SEO care va poate evalua site-ul si va poate spune ce pasi trebuie sa faceti pentru a imbunatati clasamentul site-ului dvs. SEO. Este o alegere excelenta cand lansati campania dvs. de SEO.

Ce este Raven Tools?

Raven Tools este conceput pentru a gestiona eficient optimizarea motorului de cautare, a campaniilor de publicitate online si a conversatiilor sociale.

Cu Raven, afacerea dvs. poate efectua imediat cercetari si analize, poti urmari tendintele motorului de cautare, poti gestiona crearea de legaturi, poti monitoriza si gestiona retelele sociale, crea si gestiona campanii publicitare, poti produce rapoarte sofisticate de campanie si colabora cu membrii echipei. Aceste caracteristici, toate dintr-o singura locatie centrala.

Raven integreaza date din diverse surse, astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii ale campaniei. Se bate adanc in SEOmoz, Majestic SEO si SEMRush, date pentru concurent detaliat, link, cuvant cheie si inteligenta sociala.

Privire de ansamblu asupra avantajelor instrumentelor Raven

Cu instrumentul Raven real-time Social Stream, afacerea dvs. poate monitoriza si participa la diverse conversatii sociale instantaneu. Ori de cate ori consumatorii vorbesc despre cuvantul dvs. cheie sau despre brand-ul dvs. Facebook, Stumble Upon, Twitter, bloguri, forumuri, YouTube, pentru a numi cateva – afacerea dumneavoastra va simti imediat.

Puteti crea rapoarte de marketing excelente, care ar face de asemenea afacerea dvs. uimitoare.

Odata ce compania dvs. este infiintata impreuna cu Raven, compania dvs. poate crea prima dvs. campanie in doar cateva minute – creand rapoarte personalizate si pregatite pentru mobil. Cu ajutorul rapoartelor automate de marketing interactive ale instrumentului, acesta va fi aliatul care economiseste timpul pentru echipa dvs. si o sursa de incantare pentru clientii dvs.

Raven’s Site Auditor acceseaza cu crawlere orice site web pentru a obtine date despre zonele tehnice SEO.

Fiecare organizatie are nevoi diferite si are nevoie de un sistem care sa poata fi personalizat pentru marimea, tipul de angajati si clienti si pentru industria specifica in care se afla. Din aceste motive, niciun software nu poate oferi caracteristici perfecte la raft. Cand incercati sa gasiti un produs software, asigurati-va mai intai de ce aveti nevoie. Cititi cateva recenzii Raven Tools si intrebati-va ca aveti nevoie de functionalitati de baza sau aveti nevoie de functii sofisticate? Exista instrumente specifice industriei pe care le cautati? Gasiti raspunsurile la aceste interogari pentru a va ajuta in cautarea dvs.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.