De ce sa iti montezi jaluzele?

By | February 28, 2017

De ce sa iti montezi jaluzele?
Atunci cand iti doresti o schimbare pentru locuinta ta, iar respectiva schimbare sa fie una vizibila pentru toata lumea, cu siguranta iti poti schimba culoarea casei, astfel ca toata lumea va observa acest lucru.

Ei bine, poti sa alegi ca si o schimbare pentru locuinta ta si montarea de rulouri exterioare pentru ferestre, iar astfel cu siguranta toata lumea va vedea o schimbare majora.

Cu siguranta aceasta schimbare va fi una benefica pentru casa ta, pentru ca stie toata lumea ca rulourile exterioare, sau jaluzelele dupa cum le mai cunoaste lumea, vin cu o serie importanta de avantaje pentru cei care si le monteaza.

In primul rand, dupa cum spuneam acestea vor schimba aspectul locuintei tale, astfel ca putem spune ca primul motiv pentru care poti sa alegi sa iti montezi astfel de jaluzele, este aspectul estetic al locuintei tale.

Un alt motiv datorita caruia foarte multe firme au ales sa isi monteze aceste jaluzele, este acela ca ele pot sa ofere o protectie anti-furt, astfel ca hotii nu vor putea sa intre in incapere daca geamurile sunt protejate de aceste accesorii.

Cu siguranta un geam termopan de calitate superioara, si care sa fie protejat de astfel de jaluzele, nu se va deschide niciodata, asa ca hotii nu au nici o sansa sa poata sa patrunda in incapere.

Un alt motiv foarte important datorita caruia iti poti monta jaluzelele este acela ca ele iti permit sa iti reglezi gradul de luminozitate din casa, astfel ca poti sa alegi ca o camera sa fie foarte luminata, in timp ce in alta camera, poti sa pastrezi intunericul.

Deci, sunt ideale jaluzelele pentru ca daca iti doresti sa dormi ziua, cu siguranta lumina nu te va deranja, pentru ca in camera poti sa iti reglezi cum vrei tu gradul de luminozitate.

Un alt rol foarte important pe care il au acestea este acela de a oferi protectie geamurilor impotriva puternicelor raze ale soarelui. Cu siguranta foarte multa lume atunci cand isi alege jaluzelele tine cont si de acest aspect.

Ei bine, se pare insa ca rolurile cele mai importante pe care le au aceste rulouri exterioare, sunt acelea de a oferi locuintelor o buna izolatie termica, dar si o buna izolatie fonica.

Cu siguranta daca ai geamuri termopane, iar acestea sunt protejate si de catre jaluzele, atunci frigul de afara nu mai poate sa patrunda in casa, iar din acest motiv caldura in casa va fi una constanta, si deasemenea pretul facturilor pentru consum va fi mult mai mic.

Un alt motiv datorita caruia trebuie sa ai si geamuri termopane dar si jaluzele, este acela ca zgomutul de afara nu se mai aude in casa, datorita izolatiei fonice oferita de catre geamurile si usile termopane, dar si datorita jaluzelelor. In mod evident izolatia fonica va fi un avantaj foarte mare, pentru ca stim cu totii cat este de deranjant zgomotul de afara, care se aude tot timpul in casa.

Asadar, dupa cum bine se poate vedea, se pot gasi o multime de motive pentru care tu sa iti montezi rulouri exterioare.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.