De ce sunt la mare cautare calculatoarele second hand?

By | December 27, 2016

De ce sunt la mare cautare calcualtoarele second hand?In cazul in care suntem in cautarea unui calculator, cu siguranta fiecare dintre noi ne dorim sa ne cumparam un echipament cat mai ieftin, dar care totodata sa fie foarte performant.

Cu siguranta acest lucru este cam imposibil deoarece calculatoarele noi sunt destul de scumpe, iar cele mai ieftine nu au asa performante ridicate.

Si totusi, oamenii care isi aleg un calculator, daca in trecut isi cumparau doar un echipament nou, mai nou au inceput sa isi indrepte atentia atat catre calculatoarele refurbished cat si catre calculatoarele second hand.

Calculatoarele refurbished oarecum sunt tot calculatoare noi pentru ca ele sunt resigilate. De fapt componentele care nu functionau in mod corespunzator au fost inlocuite cu altele noi si mult mai performante, iar din acest motiv este foarte posibil ca un calculator refurbished sa fie mai performant decat unul nou.

Daca despre calculatoarele noi am spus ca au preturi mari, despre cele refurbished se stie faptul ca sunt mult mai ieftine decat cele noi si totodata mai scumpe decat cele second hand.

Ei bine, si daca tot am ajuns la calculatoare second hand, trebuie sa spun ceva ce cu totii stim, si anume faptul ca sunt cele mai ieftine, insa sunt din ce in ce mai cautate, in ciuda faptului ca foarte multa lume priveste aceste echipamente fara a avea o incredere prea mare in ele.

Si totusi, exista si multe echipamente second hand, de exemplu din gama de calculatoare second hand Dell, spre care merita sa va indreptati atentia din mai multe motive.

In primul rand aceste calculatoare au preturi foarte avantajoase, si este cunoscut faptul ca foarte multi clienti isi aleg produsul in special in functie de pret iar abia apoi in functie de caracteristicile tehnice. In cazul calculatoarelor second hand se gaseste o gama larga de produse astfel ca se pot gasi calculatoare pentru fiecare buzunar.

Cu siguranta in cazul in care iti doresti un calculator ieftin dar si de marca, alegerea unuia second este cea mai inspirata alegere.

Diversitatea acestor calculatoare second hand este remarcabila pentru ca poti gasi atat un calculator mic si silentios, cat si un workstation puretnic si bine echipat.

Desi multa lume se fereste sa cumpere un calculator second hand pentru ca nu ar avea garantie, sunt o multime de magazine de specialitate care pot sa ofere o perioada de garantie de 12 luni.

Un alt avantaj este faptul ca se poate cumpara un calculator second hand cu licenta.

Dupa cum se poate vedea, sunt o multime de avantaje pe care le pot avea aceste calculatoare second hand, insa ca dezavantaj, in afara de urmele vizibile de uzura, nu stiu daca ar mai fi ceva.

In situatia in care o multime de firme din toata tara aleg sa isi achizitioneze calculatoare second hand, si chiar si foarte multe persoane fizice, cred ca se merita sa iti achizitionezi un astfel de calculator, pentru ca este si de marca si ieftin, si tocmai de acceea sunt la mare cautare.
Important este sa stii pentru ce ai nevoie de calculator, si sa te gandesti ca sa iti cumperi un calculator nou poate sa fie o cheltuiala inutila.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.