Descoperă beneficiile uleiului de argan pentru un păr frumos

By | March 22, 2021

Descoperă beneficiile uleiului de argan pentru un păr frumosUnul dintre ingredientele care nu are voie să lipsească din compoziția celor mai bune produse pentru îngrijirea părului este și uleiul de argan.

Beneficiile pe care acesta le aduce podoabei noastre capilare au fost demonstrate prin numeroase studii științifice, iar femeile din întreaga lume îl preferă.

Nici nu este de mirare că a fost numit ”lichidul de aur”, iar în industria cosmetică este nelipsit inclusiv din produsele destinate îngrijirii pielii, a unghiilor și chiar a ochilor.

Hidratează firul de păr

Dacă și tu ai părul uscat și deteriorat, este semnul că trebuie să faci o schimbare pentru a-i oferi podoabei tale capilare acea strălucire și vitalitate pe care ți-o dorești. Uleiul de argan face adevărate minuni, și îl poți folosi chiar și simplu.

Astfel, după ce l-ai încălzit ușor, aplică-l pe scalp și pe părul umed, după care acoperi cu un prosop sau o cască. Lasă-l măcar o oră dacă nu poți întreaga noapte, iar rezultatele obținute de vor lăsa fără cuvinte.

Produse de îngrijire

Dacă nu ai posibilitatea să folosești uleiul de argan simplu, poți încerca produse de îngrijire a părului care îl au în compoziție, cum este un șampon Londa Professional Velvet Oil, recomandat chiar și pentru un păr foarte uscat.

De ce să folosești ulei de argan

În cazul în care încă știi care sunt beneficiile uleiului de argan pentru părul tău, te invităm să le citești în continuare. Și încă un amănunt: uleiul de argan se recomandă pentru toate tipurile de păr, așa că nu ai chiar nicio contraindicație în a-l folosi și a te bucura de beneficiile lui.

Un păr perfect hidratat

Principala cauză a părului uscat este lipsa unei hidratări corecte a acestuia. Aici intervine uleiul de argan, care acționează ca un fel de protecție pentru părul tău, blocând apa în interiorul firului.

Strălucire imediată

Din cauza factorilor interni, dar mai ales externi care acționează asupra lui, firul tău de păr este degradat, iar acele cuticule de la supragața lui nu mai sunt perfect suprapuse. Și, atunci când te privești în oglindă, observi că părul tău nu mai are acea strălucire pe care ți-o dorești.

Uleiul de argan este soluția și de această dată, deoarece nu doar că îți protejează firul de păr, dar reface și cuticulele, pentru ca tu să ai parte de un efect imediat, cu o strălucire a părului precum cea din reclame.

Vârfuri hidratate

Vârfurile părului sunt cele mai predispuse la rupere, și de aceea se recomandă protejarea mai bună a acestora. Și, din nou, uleiul de argan intervine salvator, și tot ce trebuie să faci este să îl aplici ușor pe vârfuri, care vor avea parte de o mai bună hidratare și de un aspect perfect.

Elasticitate

Un păr lipsit de rezistență este unul cu o elasticitate redusă. Prin urmare, nu mai aștepta ca lucrurile să avanseze, ci începe chiar acum să folosești ulei de argan pentru a-i oferi părului tău o mai mare elasticitate, ceea ce înseamnă că nu se va mai rupe atât de ușor.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.