Despre beneficiile tratamentelor cu ultrasunete

By | January 23, 2017

Despre beneficiile tratamentelor cu ultrasunete
Iata cateva dintre beneficiile tratamentelor cu ultrasunete, furnizate de combina cosmetica: tratarea acneei, dispersarea grasimii, descoamarea stratului cornos prin exfolierea neagresiva, sonoforeza prin presiunea acustica directa, tratarea ridurilor si vergeturilor prin efect defibrozant, activarea metabolismului celular, a fibroblastilor care produc colagen prin efectul de stimulare metabolica, stimularea eliberarii toxinelor din celule, micsorarea timpului de vindecare a fracturilor osoase, etc.

Exista doua tipuri principale de frecventa: 1 MHz si 3 MHz, frecventa de 1 MHz inseamna 1 milion de unde acustice pe secunda, si o adancime de penetrare in piele de 2-6 cm, iar ca efecte acest tip de frecventa este pentru tesuturi mai groase, si anume pentru corp; frecventa de 3 MHz inseamna 3 milioane de unde acustice pe secunda, si o adancime de penetrare in piele sub 2 cm, are doar efect superficial, si este folosita in zonele cu proeminente osoase, de exemplu, pentru fata, activand circulatia sanguina superficiala.

In privinta tipurilor de ultrasunete, exista ultrasunete de tip permanent, adica emise continuu, si de tip pulsat,m adica emise pentru intervale scurte. Intensitatea ultrasunetelor poate fi joasa, medie sau inalta, cea joasa este intre 0.1 – 0.3 W/cm², cea medie intre 0.4 – 1.0 W/ cm², iar cea inalta intre 1 – 2 W/cm².

Ultrasunetele reprezinta una dintre functiile de baza ale combinelor cosmetice, pentru ca, in primul rand, reduce ridurile patrunzand doar la 1 mm sub piele, aceste ultrasunete de 3 MHz sunt eficiente pentru ingrijirea tenului sau a zonei din jurul ochilor.

Pentru ca celulele adipoase stocheaza energia in exces, apoi se vor mari afectand capilarele sanguine si limfatice care duce la slabirea capacitatii metabolice a celulelor si la adunarea energiei care duce la cresterea in greutate.

Dar prin ultrasunetele care patrund in profunzimea tesutului sunt oprite procesele de hipertrofie si hiperplazie. In final va veti recapata silueta, daca folositi in mod frecvent combina cosmetica care nu trebuie sa lipseasca din niciun salon de infrumusetare, sau spa. In primul rand, cei care doresc sa deschisa un salon cosmetic, se vor gandi sa achizitioneze combina cosmetica cu cat mai multe functii, dar cea esentiala ramane functia de ultrasunete, care este destul de des solicitata de cliente.

In privinta tratarii corpului, ultrasunetele au efect asupra pielii normale a fetei, dar si asupra tenului cuperozic, sau asupra cicatricilor, ridurilor, tenului hiperpigmentat, a edemelor, a barbiei duble, iar pielea de pe corp poate fi tratata de celulita, vergeturi sau tesut conjuctiv lax.

In concluzie, tratamentul cu ultrasunete aduce mari beneficii daca se aplica in mod permanent si la recomandarea medicului, pentru a nu afecta problemele sensiobile ale tenului, ci dimpotriva pentru a aduce imbunatatiri aspectului pielii, circulatiei sanguine si limfatice, pentru intinerirea pe care o ofera, pentru diverse alte efecte care devin vizibile, unele chiar dupa o sedinta, altele dupa sedinte mai multe, important fiind ca orice clienta sa cunoasca si sa solicite respectiva functie care i se adapteaza si potriveste tipului de ten, pentru ca exista atat de diverse solutii care trebuie insa aplicate cu mare atentie si grija in functie de clientele respective.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.