Despre camera foto de pe iPhone 6s

By | November 15, 2018

Despre camera foto de pe iPhone 6sCamera foto iSight din spate este de 8 megapixeli. Unii ar putea argumenta ca mai mult ar fi mai bine; am vazut cursa megapixelului in camerele de tip point-and-shoot, insa stim cat de lipsita de sens este. Megapixeli reprezinta cantitate, nu calitate. Pentru a obtine mai multi megapixeli, producatorii scot senzorul de imagine in pixeli mai mici, care iau mai putina lumina. Acest lucru duce, de obicei, la fotografii mai mari, cu o calitate mai slaba. Acesta este motivul pentru care Apple a facut alegerea sa nu mearga pentru mai multi pixeli, dar pentru pixeli mai mari – 1,5 microni la f / 2,2. Deoarece sunt mai mari, au o lumina mai mare si realizeaza o fotografie mai buna.

Daca doriti cu adevarat sa fotografiati imagini cu dimensiuni de postere sau panouri publicitare sau doriti sa profitati de o scadere semnificativa noise-ului, este bine sa cautati megapixeli. Daca doriti fotografii cu adevarat extraordinare, va trebui sa vedeti mai mult decat pixelii cand cumaprati o camera. Daca ai nevoie de un ecran iPhone 6S iti recomandam sa urmezi linkul.

Cel mai mare avantaj al camerelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus este ca puteti sa le folositi in orice moment si in orice situatie – iesiri in aer liber, peisaje, repere, copii, animale de companie, petreceri, mese festive, – veti obtine cea mai buna fotografie posibila. Nu exista niciun software sau setari complexe cu care sa se actioneze;  apasati, si aveti o imagine minunata.

De aceea, Apple nu are nevoie sa atarne o lentila imensa in spate sau sa se bazeze pe prelucrarea de la server. De la procesorul de semnal de imagine personalizat (ISP) la aplicatia interna a aparatului foto, compania proiecteaza totul si integreaza toate acestea impreuna.

Dispozitivele iPhone 6 si iPhone 6 Plus ofera o lentila cu cinci elemente, cu un capac de lentile de cristal de safir, un filtru IR hibrid si un senzor luminos de 8 megapixeli iluminat (BSI) pentru a lasa cat mai multa lumina posibila. De asemenea, ofera focalizare automata, expunere automata si balans de alb pentru a va asigura ca fotografiile sunt clare, luminoase si culorile arata asa cum ar trebui.

Apple a adaugat, de asemenea, ceea ce compania numeste “focalizare pixeli” pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In mod obisnuit gasite in camerele de varf, aceste tehnologii permit “focalizarea automata a detectarii fazelor:” Perechile de pixeli dedicati in senzorul de imagine citesc lumina si instruiesc optic aparatul foto cu privire la modul de reglare adecvata pentru a captura corect imaginea. Rezultatul este concentrarea mai rapida – aproape instantanee, intr-adevar.

IPhone-ul se poate focaliza, de asemenea, pe mai multe fete si suprafete mai mici decat oricand, chiar si in modul de landscape; dispozitivul iti cauta ochii deschisi si zambetul, apoi sorteaza automat si prezinta cele mai bune dintre cele doua imagini.

Exista, de asemenea, o gama dinamica automata ridicata (HDR) cu cartografiere tonala de generatie urmatoare pentru a va asigura ca obtineti cat mai multe detalii in lumina si umbrele imaginii. Pentru iPhone 6 Plus, exista o stabilizare optica a imaginii suplimentare (OIS), permitand diafragmei sa ramana deschisa mai mult timp, ceea ce duce la un zgomot redus in situatii de lumina scazuta.

Luate impreuna, inseamna ca din momentul in care apasati sau tineti apasat butonul declansator, o cantitate incredibila de tehnologie functioneaza pentru a va asigura ca imaginea sau imaginile pe care le obtineti sunt cat mai bune posibil.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.