Domnii se pot programa online la saloanele de infrumusetare

By | June 16, 2021

Barbatii sunt de cele mai multe ori mult mai activi decat doamnele si toata munca de pe teren o fac ei. In diferite domenii se recomanda activitatea terestra a barbatilor si nu a femeilor, atat din punct de vedere al fortei, cat si rezistentei. Bineinteles, la un moment dat obosesc si au nevoie de putina relaxare si rasfat. Domnii se pot programa online la saloanele de infrumusetare!

Dupa atat de multa munca pe teren, nu mai vrei sa mergi pana la salon sa te programezi si daca nu ai numarul de la receptie, va trebui sa o faci. Acest lucru se schimba in 5 orase din tara, acolo unde poti face programari online. Este vorba despre conceptul Stailer, o platforma cu saloane de infrumusetare si stilisti. Aceasta se poate utiliza de oriunde, insa programarile se pot face doar in Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Oradea si Timisoara.

Nu mai este un subiect sensibil faptul ca barbatii merg la salon. Aranjarea barbii, tunsoarea sau masajul nu pot fi efectuate acasa. In plus, sunt domni care vor sa apeleze si la pensat, cosmetica masculina sau manichiura si pedichiura.

In topul preferintelor lor se incadreaza saloanele de tip Barber Shop, pentru ca barba a devenit un accesoriu obligatoriu. Pe stailer.ro poti face o programare online la Barber Shop 93 din Iasi, acolo unde te vei putea bucura de cele mai bune servicii!

Site-ul este foarte usor de utilizat si pentru ca domnii se pot programa online la saloanele de infrumusetare, la fel o pot face si doamnele. Aveti posibilitatea, ca si cuplu, sa gasiti saloane care sa includa servicii pentru ambele genuri. In acest caz, va puteti programa impreuna, tot de pe site. Selectati locatia, genul, serviciul, ora si data programarii, iar la final specificati numarul de telefon. Repetati actiunea pentru fiecare in parte.

Beneficiile acestei platforme includ economisirea timpului, flexibilitate, gestionare mai simpla a programarilor in cazul stilistilor si gratuitatea. Cu Stailer este mai usor sa gasesti stilistul potrivit, fara sa te deplasezi. Timpul petrecut pe aceasta platforma este gratuit, fara sa fie necesara platirea vreunui cost pentru programari. Vezi si aici alte detalii despre cum poti utiliza site-ul stailer.ro.

Saloanele disponibile pe Stailer cuprind numeroase servicii de infrumusetare pentru femei si barbati. Selectarea genului de pe prima pagina va genera automat serviciile corespunzatoare. Domnii se pot bucura de tuns, aranjat, barba, manichiura si pedichiura, pensat, tratamente pentru par, cosmetica masculina si masaj pentru barbati. Un adevarat centru de relaxare poate fi gasit cu usurinta pe acest site!

Dragi barbati, nu mai pierdeti timpul in cautarea persoanelor care au fost deja la un salon dorit de voi! Pe platforma sunt disponibile recenzii ale clientilor verificate, care va vor ajuta sa alegeti mai simplu un salon sau stilist.

Domnii pot face programari online la saloanele de infrumusetare pe baza recenziilor, a preturilor, serviciilor disponibile si rezultatelor stilistilor. Toate aceste informatii se regasesc la fiecare rezultat. In doar cateva minute poti obtine o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.