Doua probleme comune pentru telefoanele Allview

By | July 8, 2019

Doua probleme comune pentru telefoanele AllviewFoarte multe persoane care intentioneaza sa isi schimbe vechiul smartphone, se orienteaza spre telefoane de la producatori precum Allview de exemplu, care dispun de specificatii bune si foarte bune, si care au preturi mai mult decat atractive.

La fel ca toate smartphone-urile de pe piata insa, si aceste terminale de la Allview pot intampina diferite probleme, si pot surprinde in mod neplacut utilizatorii. In urmatoarele randuri vom prezenta doua probleme comune ale telefoanelor acestui brand.

  1. Nu se incarca

Cu probleme in ceea ce priveste imposibilitatea de a se incarca, se confrunta mai multe dispozitive ale brandului. Este posibil ca o asemenea problema sa fie cauzata de un incarcator defect. Daca sursa de energie electrica este functionala, iar incarcatorul este defect, telefonul nu se poate incarca.

Tocmai ce aceea, este necesar sa se verifice incarcarea folosind un alt incarcator. Daca telefonul se incarca, atunci este necesara inlocuirea incarcatorului Allview.

In cazul in care telefonul nu se incarca nici cu un alt incarcator, si nici daca este conectat prin cablul USB la laptop sau PC, iar aceste accesorii Allview pot incarca alte dispozitive, atunci cel mai probabil mufa incarcare Allview este defecta si trebuie inlocuita. Cu o noua mufa de incarcare Allviwr, in mod normal nu ar mai trebui sa existe probleme. Inlocuirea acestei componente dureaza doar cateva minute.

  1. Probleme si erori ale functiei GPS

S-ar putea sa existe o usoara eroare in detectarea locatiei sau chiar nu puteti obtine nicio detectare a locatiei. Cu siguranta nu veti fi singurul utilizator care se va confrunta cu o asemenea problema, pentru ca in trecut si alte persoane au avut o asemenea experienta deranjanta.

Tocmai din acest motiv, vom prezenta cateva trucuri de baza, pe care le puteti efectua pentru a remedia aceste probleme deranjante. Iata ce puteti face:

Pasul 1: Porniti / dezactivati GPS-ul

Opriti GPS-ul pentru cateva secunde sau un minut. Unele dispozitive au GPS ca “Acces la locatie”. Opriti-l. Apoi porniti-l si cautati locatia din nou. Repornirea poate remedia orice bug-uri software sau probleme temporare care ar fi putut aparea in timpul pornirii GPS-ului la ora precedenta. Repetati pasul de cateva ori si verificati daca functioneaza.

Pasul 2: Comutati modul de zbor / avion

Modul avion rezolva adesea cele mai multe dintre problemele legate de instrumentele de conectivitate. Modul avion este un comutator pentru a comuta intre conectivitatea dvs. la retea. Da-i drumul. Asteptati cateva secunde pana la minut si opriti-l. Acest lucru se poate face simplu accesand zona de notificari. Acest lucru ar permite reluarea conexiunilor de retea. Incepe sa restabileasca conexiunea si functioneaza de cele mai multe ori, mai ales atunci cand utilizati date mobile pentru GPS.

Pasul 3: Investiti intr-un receptor GPS extern

Daca va aflati adesea in zone unde exista un semnal GPS slab, cum ar fi zonele rurale, puteti investi intr-un receptor GPS extern. Ar oferi rezultate precise de fiecare data cand il folositi. Este foarte util si aceasta investitie ar merita daca simtiti cu adevarat nevoia de utilizare frecventa a GPS-ului.

Pasul 4: Activati modul imbunatatit de precizie

Porniti modul “Acuratete inalta” pentru a ajuta la amplificarea semnalelor. Imbunatateste eficienta si performanta GPS. Modul de inalta precizie ofera o performanta mai precisa, dar va trebui sa sacrificati durata de viata a bateriei. Navigati la Setari >> Locatie si atingeti modul si alegeti Mod de mare acuratete. Amintiti-va sa anulati acest lucru mai tarziu cand GPS-ul nu mai este necesar. In acest fel puteti obtine rezultate mai precise si mai rapide.

Acestia sunt 4 pasi simpli care va pot fi de mare folos. In cazul in care problema persista, puteti duce telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de remediere.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.