Ecranele iPhone 6 care se zgarie prea usor sunt criticate de utilizatori

By | May 5, 2015

Ecranele iPhone 6 care se zgarie prea usor sunt criticate de utilizatoriiPhone 6 a fost un telefon mult asteptat de catre utilizatorii dispozivelor Apple, chiar daca dupa lansarea noului telefon, multi dintre clientii producatorului american au fost dezamagiti.

Cei care nu au reusit inca sa isi cumpere noul model, se pot bucura in continuare de modelele mai vechi, chiar daca acestea necesita reparatii. Exista o gama bogata de piese telefoane iPhone care poate fi cumparata, pentru a va repara telefonul si a-i reda functionalitatea.

iPhone 6 a fost lansat in Romania la finalul lunii octombrie 2014. Inca dinainte de lansare, romanii asteptau cu sufletul la gura noul telefon, despre care se anunta ca va veni echipat cu o memorie RAM de 1 GB si 2 GB la iPhone 6, impreuna cu un design atragator si diferite functii utile.

Persoanele care au folosit pana acum iPhone 6 sunt nemultumite de ecranul extrem de sensibil. Astfel, cei de la Apple au renuntat la ecranele cu strat safir pentru telefoanele iPhone 6, din cauza faptului ca furnizorul contractat a intrat in faliment. Sticla cu strat de safir a fost considerata un element deosebit de important pentru telefoanele iPhone 6, iar faptul ca noile telefoane nu mai sunt echipate tocmai cu acest element principal a nemultumit anumiti utilizatori.

Solutia pentru care s-a optat la producerea telefoanelor iPhone 6 este Ion-X-Glass, care este un tip de sticla minerala cu o duritata crescuta, datorata utilizarii silicatului de aluminiu. Se pare ca aceasta nu a fost cea mai potrivita alegere, mai ales ca utilizatorii se plang ca ecranul telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus se zgarie prea usor. Reprezentatii magazinelor Apple Store propun utilizatorilor inlocuirea telefoanelor iPhone 6 care au zgarieturi la suprafata ecranului.

In ciuda acestor probleme intampinate de utilizatorii iPhone 6, Apple este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata electro-IT din intreaga lume. Dupa aparitia promelor dispozitive Apple in Romania si pana astazi, numarul romanilor care folosesc dispozitivele producatorului american a crescut considerabil.

Odata cu acestea au crescut si numarul magazinelor care ofera posibilitatea achizitionarii unor piese telefoane iPhone si numarul centrelor specializate, care ofera servicii de service gsm. Asadar, atunci cand propriul telefon Apple se defecteaza, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece exista sanse sa il puteti cumpara.

Fie cumparati dumneavoastra diferitele piese telefoane iPhone care sunt necesare, fie mergeti la un service gsm. Daca doriti sa va cumparati singuri piesele, puteti vizita platforma web Accesoriigsm.ro. Aici veti gasi diferite accesorii gsm si piese necesare pentru a va repara telefonul.

Printre cele mai intalnite cereri de reparatii se numara inlocuirea ecranului, inlocuirea foliei de incarcare, diferite reparatii pe placa de baza, inlocuirea bateriei, care dureaza foarte putin, cat si diferite reparatii software. Acestea din urma includ instalarea a numeroase aplicatii pentru orice model iPhone, upgrade-uri la orice versiune firmware, instalarea de GPS Navigon sau IGO, cat si resoftari si decodari.

Asadar, puteti opta pentru diferite modalitati prin care sa va puteti repara propriul iPhone,  mai putin in cazul noilor modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, daca acestea au ecrane deosebit de sensibile, care se zgarie usor.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.