Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette parfumul ideal pentru femei

By | October 11, 2018

Se spune ca o femeie care incearca pentru prima data parfumul Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette se indragosteste pe loc de acest parfum, asa ca nu isi mai doreste pentru nimic in lume sa renunte la acesta.

Se spune despre acest parfum ca reprezinta o sarbatoare a vietii si ca are trasaturi luminoase si revigorante care sunt capabile sa umple femeile de energie. Despre parfum trebuie precizat faptul ca are la baza esenta de floarea soarelui care este dezvoltata de catre parfumier si imbogatita cu note de fructe aromate.

Nu trebuie sa uitam nici sa amintim faptul ca topul notelor mai contine suc de citrice si pepene galben, in timp ce bergamota si floarea de portocal sunt ingredientele care tempereaza vapori astringenti. Lemnul de trandafir este cel care se ridica precum un perete decorativ iar pe acesta se vor proiecta notele de mijloc.

Daca inceputurile parfumului este unul energic, notele de baza ale parfumului sunt reprezentate de petalele de iasomie si se rasfrang delicat. Aceste petale de iasomie se rasfrang delicat si se amesteca usor cu toate celelalte ingrediente iar impreuna cu radacina de orris din componenta parfumului reusesc sa imbunatateasca notele parfumului.

Toate ingredientele si toate notele parfumului reusesc intr-un final sa topeasca pielea asa cum reusesc razele solare sa incalzeasca trupurile pline de viata in amiezile de vara.

In ceea ce priveste sticla in care se regaseste parfumul, trebuie precizat faptul ca aceasta radiaza datorita cromaticii galben – aprins.

Doamnele si domnisoarele care au placerea de folosi un astfel de parfum, inca de cand vor deschide sticla parfumului vor simti o mireasca specifica zilelor de vara care se revarsa in valuri de arome.

Asa cum fiecare parfum are punctele sale forte dar si punctele sale slabe, asa are si acest parfum cateva puncte forte si cateva puncte slabe, iar in cele ce urmeaza le vom aminti.

Referitor la punctele forte ale acestui parfum trebuie sa amintim notele de mandarina si notele de ciclamen care se combina perfect cu esenta de bergamota, iar rezultatul este un suc de esente energetice.

Aroma parfumului are o nuanta dulce si foarte placuta care primeste un echilibru de la notele de baza si de la notele de varf. Faptul ca parfumul persista aproximativ 6 ore poate sa fie considerat deasemenea un alt mare avantaj al acestuia.

In ceea ce priveste punctele slabe ale acestui parfum trebuie sa amintim faptul ca toata compozitia parfumului capata in toata aceasta amploare de arome o dezvoltare liniara.

Asadar, doamnele si domnisoarele care isi doresc un parfum de dama de neuitat, ar trebui sa isi indrepte atentia spre Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette.

De precizat insa este faptul ca femeile care se respecta si care tin la imaginea lor, isi pot indrepta cu incredere atentia si spre alte parfumuri de dama, iar aici putem sa amintim parfumurile de dama de la Calvin Klein de exemplu, sau parfumurile de dama de la Chanel, Paco Rabanne, Giorgio Armani sau de la alte branduri de top.

Be Sociable, Share!

  One thought on “Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette parfumul ideal pentru femei

  1. Carmen Raduta

   Multumesc de recomandare,am testat produsul si imi place mult! Mai posteaza recomandari, ma ajuta!

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.