Entuziasmat de aparitia iPhone 7? Istoria sugereaza sa astepti aparitia iPhone 7s

By | March 22, 2016

Entuziasmat de aparitia iPhone 7? Istoria sugereaza sa astepti aparitia iPhone 7sDe cate ori ti-ai auzit prietenii spunand “nu voi cumpara noul iPhone S” ce urmeaza unui release non-S, deoarece este de fapt acelasi lucru, cu usoare upgrade-uri? Sau de cate ori ti-ai spus asta chiar tu?

Daca este un lucru pe care Apple l-a facut clar in acest an, acesta este cu siguranta faptul ca noul iPhone 6s, va fi cel mai bun update de tip S care a existat vreodata. Asadar, poate ca de acum incolo, ne vom insela atunci cand vom alege sa “sarim” peste generatiile cu “S” in coada. De fapt, chiar aceste aparitii vor merita cu atat mai mult sa fie luate in considerare.

Cu siguranta, exista anumite persoane ce isi vor cumpara un nou iPhone in fiecare an, la fiecare noua aparitie, dar nu exista foarte multe astfel de persoane.

Iphone-urile de tip 3/3G, 4, 5 si 6 au adus imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste design-ul si performanta, cu toate astea mai cumparate au fost modelele 4s, 5s si 6s, aducand la lumina faptul ca in primul rand, aceste generatii au prezentat calitatile si feature-urile dorite de utilizatori.

Luand in considerare lansarea iPhone 6 si problemele inerente ce au urmat, putem constata problema “Bendgate” aparuta la primele zile de la lansare. Apoi, anumiti utilizatori, au constatat probleme cu o restartare ciudata a modelelor de 64gb si 128gb.

De asemenea o problema de blurare a camerelor, pe care Apple a rezolvat-o doar cateva luni mai tarziu, a afectat o alta categorie de utilizatori. In plus, utilizatorii iPhone 16gb, au simtit pe pielea lor capacitatea de memorie redusa, noul iOS 8, cerand resurse de stocare semnificative.

Acestea sunt doar exemple ale faptului ca o noua lansare de iPhone te poate dezamagi, in special daca esti unul dintre cei ce au asteptat cu rabdare, un update important de design.

Apple au reparat toate bug-urile sau problemele hardware ce afectau modelele iPhone 6 dupa lansare, dar au facut acest lucru fara a spune neaparat ce si cum era afectat, iar multi utilizatori ce nu foloseau capabilitatile unde problemele in cauza deveneau observabile, nici macar nu le-au observat.

De asemenea au aparut anumite fix-uri si pentru problemele software prezentate de iOS8 si iOS9. Putem spune cu siguranta acelasi lucru despre fiecare model de tip S lansat, totusi la fiecare aparitie s-au reparat multe disfunctionalitati, telefoanele per ansamblu se misca mult mai bine de la o generatie la alta, iar Apple spre deosebire de alti competitori, incearca sa rezolve bug-urile intr-un timp cat mai scurt, oferind un feedback de calitate utilizatorilor, ceea ce nu se intampla de multe ori atunci cand vorbim de alti producatori.

Comparativ, Iphone 6s aduce imbunatatiri semnificative fata de mai vechiul 6 fara “S”, procesul de productie maturizandu-se si componentele in sine devenind mult mai fiabile. Este normal am putea spune si este valabil in general la majoritatea producatorilor de smartphone.

Cu fiecare generatie, Apple-urile sunt construite dintr-un metal mai durabil, sticla folosita la ecran este de o calitate superioara, iar hardware-ul este si el mai puternic. Daca doriti informatii la zi despre piese iPhone de calitate, accesati AccesoriiGsm.ro.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.