Factori importanti care conteaza in scrierea articolelor seo

By | October 12, 2017

Cu siguranta in momentul in care te-ai uitat pe site-urile de specialitate unde sunt postate locurile de munca vacante, ai vazut locuri de munca disponibile care constau in scrierea de articole seo, iar un asemenea loc de munca ti se parea destul de interesant.

Ei bine, este foarte important de stiut faptul ca pana in momentul in care incepi sa scrii articole seo, trebuie sa stii prima data sa scrii corect atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere ortografic.

Odata ce stapanesti scrierea ortografica si gramaticala foarte bine, si te poti exprima foarte bine in scris, atunci poti sa incepi sa te gandesti la redactarea acestor articole seo, si cu siguranta daca vei reusi sa redactezi articole de calitate superioara, vei avea success in munca depusa.

Este important de amintit si faptul ca atunci cand iti doresti sa scrii articole de acest gen, nu este suficient sa scrii corect ortografic si gramatical, si mai trebuie sa stii ca nici un specialist sau expert seo nu te va putea ajuta in aceasta privinta.

Pentru a te descurca sa realizaezi astfel de articole va trebui sa cunosti cativa pasi simpli dar eficienti, iar in cele ce urmeaza in articol, vom discuta despre acesti pasi.

Un prim pas foarte important care nu ar trebui sa fie neglijat, ar fi reprezentat de cercetarea cuvintelor cheie, iar aici vei avea ceva de munca, pentru ca va trebui sa faci o cercetare amanuntita pe Google Adwords Tool pentru a verifica daca acele cuvinte cheie au o concurenta mare, dar si pentru a scrie un articol unic, care sa nu fie disponibil pe un alt site concurrent.

Al doilea pas important de care ar trebui sa tii cont, ar fi utilizarea header tags pentru headlings, iar aici ar fi important de mentionat faptul ca ar fi indicat ca de fiecare data cand scrii un articol sa folosesti subheadings.

Daca vei face acest lucru, ideile iti vor fi organizate mai simplu si mai usor de citit, si vei putea sa plasezi cu o mai mare usurinta cuvintele cheie, iar motoarele de cautare vor pune mare pret pe acestea din urma.

Un rol foarte important pentru scrierea articolelor seo il au si titlurile, tagurile H1 si meta-descrierile. Aici trebuie spus faptul ca ai putea sa plasezi foarte bine cuvantul cheie in titlu, iar daca acesta va avea un impact major, oamenii vor intra rapid pe site.

Un ultim aspect despre care vom discuta in acest articol, si de care va trebui sa tii cont atunci cand vei scrie articole seo, va fi reprezentat de densitatea cuvintelor cheie, iar aceasta trebuie sa fie cuprinsa intre 1 – 3 %.

Pentru determinarea densitatii cuvintelor cheie care apar intr-un articol, se va putea folosi o aplicatie speciala care va calcula perfect aceasta densitate.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care vei dori sa incepi sa scrii astfel de articole, va trebui sa tii cont de cativa pasi importanti, insa mai mult ca sigur te vei descurca de minune in aceasta munca.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.