Gunther-Tore: cele mai inovative usi de garaj pentru afacere si acasa

By | November 19, 2015

Gunther-Tore: cele mai inovative usi de garaj pentru afacere si acasaDesi brandul german este prezent pe piata romaneasca inca din 1995, Gunther-Tore Romania a fost infiintat in 2003. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul sistemelor de usi si porti Gunther-Tore se numara, in prezent, printre liderii pietei de profil.

Gunther-Tore Romania a dus mai departe traditia lucrului bine facut si a reusit, in cei doispezece ani de la infiintare, sa isi castige clienti importanti prin politica sa de orientare fara compromisuri catre necesitatile si dorintele cumparatorului.

Ce produse iti pune la dispozitie Gunther-Tore?

Gunther-Tore.ro iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru casa si afacerea ta.

Usi de garaj pentru casa ta

Usile de garaj Gunther-Tore sunt ideale pentru casa, garaj sau parcare. Ce a facut ca produsele firmei germane sa se distinga pe piata si sa castige popularitate? Raspunsul este simplu: usile sectionale de garaj marca Gunther-Tore sunt sigure, usor de utilizat, estetice si prezinta o durata de exploatare foarte mare.

Indiferent ca optezi pentru un stil clasic sau modern, usile de garaj Gunther-Tore sunt concepute astfel incat sa se potriveasca intotdeauna casei tale. In plus, montarea unei usi de garaj nu este foarte restrictiva. Forma golului de usa nu are importanta, iar acest lucru se datoreaza sistemului inovator de montaj pe partea interioara.

Sisteme de porti industriale pentru afacerea ta

Sistemele de porti si usi industriale sunt concepute special pentru a satisface pana si cele mai mari exigente. Usi sectionale, usi rulou, usi pliante pe verticala, usi culisante, usi rapide, usi rapide din pvc, usi de hangar, usi culisante rezistente la foc, sunt numai cateva dintre produsele pe care le poti alege.

Dincolo de utilitatea evidenta a usilor si portilor, de a inchide accesurile in cladiri, Gunther-Tore ofera produse la cele mai inalte standarde calitative: design, izolare termica si fonica, finisaj, viteza de deschidere, rezistenta in timp. De asemenea, usile sectionale vin impreuna cu un pachet complet de servicii aferente: proiectare, consultanta, montaj si intretinere.

Indiferent de domeniul afacerii (productie, industrie alimentara, service auto, domeniul portuar) usile industriale Gunther-Tore se potrivesc intotdeauna. Ele nu reprezinta o achizitie, ci o investitie profitabila pentru afacerea ta.

Echipa Gunther-Tore Romania iti garanteaza nu doar produse la cea mai inalta calitate, ci, in acelasi timp, da dovada de profesionalism si flexibilitate, oferind solutii specifice in functie de nevoia clientilor sai, atat din punctul de vedere al tehnicii cat si din punctul de vedere al calitatii. Mai multe detalii in legatura cu serviciile si gama de produse oferite de compania germana iti sunt puse la dispozitie aici.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.